Menirea zodiilor: Află care este vocația ta și ce misiune ai pe Pământ!

Mai devreme sau mai târziu, fiecare om își pune următoarea întrebare: Care este scopul meu în viață? Deși această întrebare este foarte individuală, astrologii consideră că fiecare semn zodiacal are vocația scrisă în stele. O fi sau nu așa, îți propunem să afli în continuare.

Berbec

Berbecii sunt siguri de sine, încăpățânați și înflăcărați. Ei detestă rolurile secundare și nu cedează în fața nimănui. Berbecii adoră spiritul competitiv, iar vocația lor este să fie întotdeauna primii, indiferent că este vorba de artă, tehnologii informaționale, afaceri, divertisment sau oricare alt domeniu. Oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt hotărâți și nerăbdători.

Taur

Taurii sunt întruchiparea stabilității, securității, altruismului și materialismului. Ei sunt extraordinar de perseverenți și încăpățânați, dar mai puțin egoiști decât berbecii. Taurii sunt buni familiști. Un bărbat taur va face tot posibilul ca familia lui să fie fericită. Pe ei te poți baza cu adevărat. Ei sunt responsabili, se țin de cuvânt, iar vocația lor este să aibă grijă de cei dragi și să le asigure o bază materială stabilă.

Gemeni

Gemenii sunt joviali și activi. Ei adoră să vorbească mai mult decât să asculte și își pot schimba starea de spirit de zece ori pe zi. Nativii din zodia gemeni sunt curioși din fire, mereu dornici de noutate și de experiențe interesante. Ei au o abilitate extraordinară de a uni destinele altor persoane. Vocația lor este să topească granițele dintre persoane și să îi ajute pe ceilalți să-și găsească sufletul pereche.

Rac

Racii sunt romantici și emotivi. Ei se pot lăuda cu un nivel înalt de empatie și inteligență emoțională dezvoltată. Din această cauză, racii sunt foarte receptivi la problemele celorlați și sunt mereu gata să le dea o mână de ajutor. Racii iubesc necondiționat, ceea ce îi face foarte vulnerabili. Mai mult decât atât, racii sunt în stare să ofere sprijin și înțelegere necondiționată chiar și persoanelor necunoscute. Vocația lor este să dăruiască lumii iubirea.

Leu

Leii iubesc să fie în centrul atenției. Ei sunt cei care dau tonul petrecerii și îi mobilizează pe restul la acțiune. Alături de ei te vei simți întotdeauna în siguranță. Mentalitatea lor poate fi exprimată în felul următor: ”nu încerca să mă judeci, pentru că îți voi demonstra contrariul”. Leii personifică tinerețea, puterea, orgoliul și pofta de viață. Ei adoră să fie în prim-plan, iar vocația lor este să devină un exemplu pentru toată lumea.

Fecioară

Fecioarele sunt înțelepte și sincere în tot ceea ce fac. Atunci când o fecioară te iubește, poți să fii sigur că o face cu adevărat. Ea crede în naturalețe, bunătate și sinceritate. Fecioarele sunt foarte înțelepte și dacă spun ceva, aproape întotdeauna au dreptate. Inteligența lor este nativă și nu se discută. Zodia fecioară va pune totul la suflet, prin urmare ai grijă ce îi spui. Vocația ei este să facă lumea mai bună.

Balanță

Balanțele iubesc echilibrul și dreptatea. Din această cauză, ele pun la îndoială acțiunile lor și se află mereu în căutarea deciziilor corecte. Adevărul e că balanțele nu știu ce își doresc cu adevărat. În schimb, știu cu certitudine ce nu își doresc. Vocația lor este să facă lumea un pic mai bună. Niciun alt semn zodiacal nu are un sentiment al dreptății la fel de dezvoltat ca al balanțelor.

Scorpion

Viața unui scorpion este o luptă nesfârșită dintre calm și accese de energie. Ei dau tot ce le stă în putință în tot ceea ce fac. Scorpionii personifică tensiunea, extremele și pasiunea. Toată lumea știe că cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi fie cei mai înflăcărați apărători ai tăi, fie cele mai groaznice coșmaruri. Ei sunt subtili și înflăcărați. Vocația scorpionilor este să adauge un pic de pasiune în lumea în care trăim.

Săgetător

Săgetătorii sunt curioși, puternici și perseverenți. Cel mai important lucru din viața lor este libertatea. Ei sunt super independenți. Săgetătorilor nu le place rutina și mereu le arde de experimente. Ei își cunosc adevărata valoare și nu sunt gata să accepte compromisuri. Nativii săgetători au o minte extraordinar de deschisă, dar spre deosebire de scorpioni, sunt suflete mult mai fericite. Ei preferă să ia de la viață totul, aici și acum. Vocația lor este să-și trăiască viața din plin.

Capricorn

Capricornii sunt foarte chibzuiți, calmi și obiectivi. Ei sunt buni strategi și știu să îi mobilizeze pe restul în jurul unei idei. Pe ei te poți baza cu adevărat. Dacă ai câștigat devotamentul unui capricorn, înseamnă că ești om de valoare. Lor nu le place să își arate emoțiile în fața altora, dar adoră să îi facă pe ceilalți fericiți. Vocația lor este să îi mobilizeze pe oameni la acțiune și să construiască împreună ceva cu adevărat frumos.

Vărsător

Vărsătorii au o fire rebelă, dar în același timp sunt compătimitori și dispuși să-i ajute pe ceilalți. Mai mult ca oricare alt semn zodiacal, vărsătorii detestă să fie controlați. Ei iubesc libertatea în toate manifestările ei. Și deși afirmă că le place să fie independenți, deseori se simt singuri. Vărsătorii nu iubesc să analizeze. Ei preferă să trăiască aici și acum. Vocația lor este să facă lumea mai bună.

Pești

Pe cât sunt de loiali, pe atât sunt de sensibili. Să rănești un pește e un păcat capital, pentru că la fel ca racii, ei sunt niște romantici incurabili, care vor să iubească și să se simtă iubiți. Peștilor nu le plac limitele și regulile. Ei sunt creativi, flexibili și emotivi. Ei au aptitudini sociale dezvoltate și un nivel înalt de empatie. Vocația peștilor este de a încuraja dezvoltarea artei și libertatea de exprimare.

Citește și: Rețeta fiecărui semn zodiacal: Din ce e făcută zodia ta?