Manichiura de vară: 5 culori actuale pe care să le încerci neapărat!

Vara este în sfârșit aici. Rochiile ușoare așteaptă cu nerăbdare să le scoți din garderobă. Și dacă garderoba este deja mai mult sau mai puțin formată, cum stau lucrurile cu manichiura?

Odată cu debutul noului sezon, a venit momentul să reînnoim și aspectul unghiilor. În primul rând, uită de culorile neutre și de acoperirile întunecate pe timp de vară. Descoperă 5 nuanțe care vor domina vara anului 2020!

Culorile metalice

Nuanțele metalice cu care ne-am obișnuit deja continuă să rămână actuale și în această vară. Totul se datorează faptului că luciul argintiu, de bronz și rozaliu oferă un rezultat impresionant.

Pe timp de vară, culorile metalice dobândesc o nuanță complet diferită, mai caldă. Deosebit de bine arată aurul roz și argintiul.

Dacă nu dorești atât de multă strălucire, atunci poți vopsi unghiile doar parțial sau poți include nuanțele metalice în combinație cu o altă culoare mai calmă.

Nuanțele pastelate

Alegând o manichiură în nuanțe pastelate, creezi în mod deliberat o imagine gingașă și romantică. Încearcă culori precum roz deschis și violet, albastru pal și verde firav.

Acestea vor oferi gingășie unghiilor tale, iar ție – rafinament. Dacă nu știi pe care dintre aceste nuanțe să le alegi, nu îți face griji! Acoperă fiecare unghie cu o culoare aparte!

Manichiura galbenă

Culoarea galbenă este culoarea bucuriei, comunicării. Cu toate acestea, în ciuda faptului că este atât de pozitiv, galbenul nu se găsește atât de des în manichiură. Dar vara aceasta totul se va schimba și culoarea soarelui va deveni favorita fashionistelor!

Nu-ți fie frică de o astfel de alegere, cu siguranță, aceasta îți va face imaginea mai jucăușă și mai vizibilă.

Culoarea roz intens

Culoarea coral este clasică pentru vară. Încearcă și rozul! Această culoare intensă este una dintre cele mai la modă în prezent.

De ce rozul intens este actual? Acest lucru se datorează faptului că este vesel, suculent, captivant, potrivit sezonului de vară. În alte perioade ale anului, rozul nu se va încadra atât de armonios în imagine.

Unghiile albe

Culoarea albă este mereu la modă, în fiecare vară. Așa că nu uita să o încerci și în acest sezon. La urma urmei, aceasta este nuanța care se potrivește oricărei lungimi și forme a unghiilor.

Deosebit de bine, această acoperire arată în contrast cu pielea bronzată a mâinilor. Dar probabil știi deja foarte bine acest lucru!