Măgărușii sunt adorabili: 15 imagini care îți vor ajunge direct la suflet!

În lumea în care trăim există multe lucruri și ființe frumoase. De exemplu, puii de animale. Micile pufoșenii sunt în stare să topească orice inimă, indiferent că vorbim de cățeluși, pisoi, ursuleți, văcuțe sau măgăruși. Cine nu este încântat să îi vadă?

Dar pentru că despre pisoi și cățeluși vorbim în fiecare zi, astăzi am decis să discutăm despre un animăluț mai puțin popular, dar care e la fel e fermecător ca celelalte. Și poate chiar, mai fermecător. Cu alte cuvinte, astăzi vorbim despre măgăruși!

Poze drăguțe cu măgăruși

Odihna și somnul de după prânz – ce îi mai trebuie unui măgăruș?

Mica pufoșenie domestică. Și măgărușii au farmecul lor, numai urechile cât fac!

Ochi frumoși și clari, albaștri – ce lucesc ca niște aștri.

7 săptămâni și două zile – puii de animale sunt atât de drăguți!

Un măgăruș transportă un cățeluș – aproape ca în “Ferma animalelor” de George Orwell.

Să nu uităm că măgărușii sunt animale din familia calului! Degeaba îi subestimăm, pentru că sunt la fel de frumoși și grațioși. Cel puțin când sunt mici.

Ce urechi! De parcă că a venit dintr-o poveste cu Făt-Frumos.

Încă un puști frumos, pus pe șotii. Chiar dacă sunt rude cu caii, măgărușii au un comportament social diferit. Spre deosebire de cai, măgărușii sunt animale mai sociabile și nu se sperie atât de ușor.

În multe țări occidentale, ei nu mai sunt folosiți ca animale de tracțiune, ci s-au transformat în veritabile animale de companie. De ce? Pentru că sunt foarte simpatici.

Iar măgărușii simpatici sunt răsfățați în tot felul și primesc de la oameni cele mai bune gustări. Iar dacă nu îi hrănești, nu ezită să îți amintească de acest lucru.

Tânăr și neliniștit!

Toți măgarii sunt drăguți la început – vechi proverb persan.

Ce tunsoare stilată!

Cum arată perfecțiunea?

Citește și: Mici, dar voinici: 12 cele mai mici rase de câini din lume!