Julia Roberts, în vârstă de 52 de ani, a publicat o fotografie sinceră, fără machiaj și filtre

Julia Roberts și-a făcut cont de Instagram mult mai târziu decât alte vedete. În ultimul timp însă, ea reușește să-și compenseze absența cu fotografii și video publicate destul de frecvent. Recent, actrița le-a arătat fanilor cum arată ea fără filtre și fără machiaj.

Ca și alte celebrități în această perioadă, în comentariul care însoțește fotografia, Julia a îndemnat oamenii să stea acasă și a vorbit despre importanța izolării și a carantinei. Ea s-a alăturat flashmob-ului #StayHomeFor și a menționat că stă acasă pentru membrii familiei sale, lucrătorii medicali, care luptă cu virusul, și pentru vecina sa, în vârstă de 92 de ani.

În doar câteva ore după publicarea postării, fotografia a adunat aproape 400 mii de like-uri. Fanii actriței Julia Roberts, continuă să fie mirați la cât de bine arată aceasta la ai săi 52 de ani.

Secretele sale de frumusețe sunt foarte simple. În primul rând, aceasta întotdeauna se demachiază înainte de somn. În al doilea rând, vedeta acordă o atenție deosebită hidratării tenului. În orice călătorie, aceasta își ia câteva creme și seruri cu protecție SPF 15.  De fiecare dată când iese afară, actrița aplică o cremă de protecție solară.

Cu toții apreciem și zâmbetul larg al Juliei Roberts. Pentru a avea dantura sănătoasă și albă, actrița își freacă dinții cu bicarbonat de sodiu. Potrivit acesteia, încă bunicul său așa făcea.

În ceea ce privește alimentația, vedeta recunoaște că nu poate renunța la carbohidrați și în special la biscuiți, dar totuși încearcă să se alimenteze cât mai echilibrat, fiind un exemplu și pentru copii.

Nici exercțiile în sala de forță nu sunt pe placul actriței, dar ea face yoga, pilates și înot.