Internet vs Realitate: Cum arată, de fapt, divele de pe Instagram!

Instagram-ul nu este nimic altceva decât o vrăjeală. O platformă pentru farsori, unde există tot atâta naturalețe cât în parlamentul României. Bree Lenehan, o bloggeriță renumită din Australia demonstrează întregii lumi că standardele de frumusețe sunt închipuite și nu fac decât să împingă mii de femei în pragul disperării. Recent, tânăra a publicat o colecție de poze în care arată ce se ascunde în spatele fotografiilor frumoase de pe Instagram.

Instagram vs Realitatea

De mai bine de 5 ani, Bree face sport și duce un mod activ de viață, dar abdomenul său este departe de a fi numit ideal.

În pofida colăceilor, aripioarelor și imperfecțiunilor de pe coapse, australianca nu are complexe. Tânăra a adunat peste 500 de mii de urmăritori pe Instagram și nu se sfiește să arate haios.

Ce-i drept, a durat ceva timp până a scăpat de prejudecăți. Bree dezvăluie că înainte suferea din cauza altora și era dependentă de părerea celor din jur. Însă cu timpul și-a acceptat micile imperfecțiuni și se simte mai fericită ca niciodată până acum.

Ne-am obișnuit că pe Instagram, Youtube și în reviste de modă toate femeile arată perfect. Dar viața reală nu e chiar așa. Sub măștile frumoase de pe Instagram găsim femei ca fiecare din noi, ascunse sub aripa unui unghi sau a unui filtru bun – dezvăluie tânăra.

Bree dezvăluie că multe celebrități și colege de breaslă apelează la photoshop și alte șiretlicuri pentru a arăta impecabil în poze. Iar acest lucru nu face decât să trezească sentimentul de frică, neîncredere și anxietate în rândul altor femei.

Mai mult decât atât, ea demonstrează cât se poate de elocvent cum se face acest lucru.

Mesajul tinerei este cât se poate de simplu – nimeni nu este perfect și trebuie să ne ghidăm mai puțin de standarde și mai mult de ceea ce suntem cu adevărat. Standardele sunt false, în schimb nu există nimic mai autentic decât individualitatea unei femei.

Prin urmare, data viitoare când vezi femei cu fața și silueta perfectă să știi că de cele mai multe ori este vorba de filtre, unghi și machiaj.

Sper că aceste imagini te vor ajuta să înțelegi că suntem cu toții oameni, fiecare dintre noi are defecte și acest lucru este absolut normal. Iubește-te pe tine însăți și nu uita că frumusețea adevărată întotdeauna vine din interior.

Citește și: Regula celor 7 “NU” la vopsirea părului: Află ce nuanțe te fac să arăți mai bătrână