În goana după tinerețe: 5 trucuri nereușite la care recurg femeile ca să pară mai tinere!

Dorința tuturor femeilor de a arăta grozav la orice vârstă este un fenomen destul de normal. Din păcate, unele doamne, în căutarea tinereții veșnice, manifestă prea multă stăruință și, în mod evident obțin rezultate mai puțin plăcute.

Atunci când problema aspectului o deranjează prea mult pe femeie, acest lucru devine observabil pentru cei care o înconjoară. Femeile care încearcă din răsputeri să pară mai tinere riscă adesea să arate ridicol.

Iată 5 obiceiuri ale doamnelor care încearcă să pară mai tinere decât sunt, dar eșuează:

Îi analizează minuțios pe cei din jur

Aruncând o privire către cineva, femeia încearcă să stabilească modul în care acea persoană o evaluează, dacă o găsește atractivă și tânără. Este interesată în mod deosebit de părerile bărbaților. Doamna se uită atent la fețele oamenilor, dorind să obțină un feedback, iar cu acest comportament se dă de gol complet.

Adesea, privirea unei femei care încearcă să pară mai tânără este destul de arogantă. Ea se consideră mai presus decât ceilalți și dorește din toată inima ca și alți oameni să-i recunoască superioritatea. Foarte des, astfel de femei au stimă de sine ridicată, ceea ce le împiedică să perceapă în mod adecvat realitatea.

Încearcă să flirteze cu toți bărbații

Dacă o doamnă matură se comportă ca o tânără cochetă, aruncând priviri exagerat de jucăușe spre bărbați, acest lucru provoacă, în cel mai bun caz confuzie. Cu un astfel de comportament, femeia nu doar că se face de râs, dar nici nu își dă seama cât de ridicol arată dintr-o parte.

Poți atrage atenția bărbaților și prin alte metode, cum ar fi cu o postură regală, cu o privire profundă sau cu o ținută elegantă și potrivită vârstei. Principalul lucru este să rămâi sinceră, așa cum ești cu adevărat, nu să joci roluri.

Pierde simțul proporției

Cu cât o femeie este mai în vârstă, cu atât mai mult vrea să își înfrumusețeze aspectul. Uneori, dorința de a arăta mai tânără întrece orice măsură, iar femeia pierde simțul proporției. De exemplu, poartă prea multe accesorii strălucitoare, crezând că așa va fi mai la modă.

Hainele unei astfel de femei devin mai provocatoare, poartă fuste scurte, bluze cu decolteu adânc, preferă rochiile mulate pe corp. În rezultat, femeia nu arată tânără, ci vulgară.

Își vopsește părul în culori prea îndrăznețe

Fetele tinere preferă această tendință și își vopsesc părul în culori aprinse, adesea nefirești. Adolescentele își pot permite astfel de experimente cu propriul aspect, fără riscul de a părea ridicole. Cu toate acestea, părul albastru sau roz la o femeie adultă arată extrem de amuzant și dă dovadă de prost gust.

O astfel de doamnă seamănă cu un clovn, de care îți dorești să râzi. Dacă vrei să arăți mai tânără, trebuie doar să îți ascunzi părul gri, alegând o nuanță cât mai naturală. Contează să nu cedezi dorinței bruște de a experimenta cu culoarile, transformându-te într-un papagal.

Se comportă prea „misterios”

Pentru a menține legenda despre propria tinerețe, femeia trebuie să recurgă constant la diverse trucuri. Nu răspunde niciodată direct la întrebarea despre vârstă, preferând să zâmbească și permițându-i interlocutorului să tragă singur concluzii.

O astfel de femeie nu răspunde direct la nicio întrebare, chiar și la cea mai inofensivă. De exemplu, la simpla „De unde ai cumpărat bluza aceasta?” sau „Ai pe cineva?”, femeia se preface că este misterioasă și tace în mod intenționat. Un astfel de comportament nu le creează cea mai bună impresie oamenilor din jur.