Iată cum poți transforma un apartament mic în unul mare, fără să-i modifici suprafața

Apartamentele din casele vechi adesea sunt mici și neîncăpătoare. Unii stăpâni se împacă cu acest lucru și încearcă cumva să se simtă comod în spațiul restrâns, alții însă privesc altfel lucrurile și transformă odăile mici într-un spațiu larg și confortabil.

Un proprietar al unui apartament cu odăi foarte mici a decis să-și transforme locuința veche și incomodă în una modernă și spațioasă.

El a stricat pereții dispărțitori și a construit alții noi, după un nou proiect.

Așa au fost demolații pereții dintre antreu, baie, bucătărie și camera de zi. Datorită demolării, la baie s-a mai adăugat 1 metru pătrat care a permis instalarea unei cabine de duș, a mașinii de spălat, lavoarului, vasului de toaletă și a unui dulăpior.

Dacă deja te gândești și tu să faci asta, pentru început, consultă un specialist în proiectare și fă toate actele necesare, altfel ai putea avea probleme.

Stăpânul apartamentului a optat pentru o bucătărie deschisă, care este legată cu camera de zi și antreul. Fiind de dimensiuni mici, mobila pentru bucătărie a fost realizată după un proiect individual.

Salonul a devenit foarte spațios, perfect pentru reuniuni de familie și oaspeți.

Dormitorul, deși nu a suferit schimbări dimensionale, a devenit o odaie modernă și stilată.

După cum vezi, orice apartament poate deveni confortabil, indiferent de suprafața lui. Proiectul și amenajarea sunt foarte importante. Dacă nu ai bani pentru un designer, inspiră-te de aici.