Fotografii dintr-un SPA pentru bebeluși- cel mai drăguț lucru, pe care l-am văzut vreodată!

Baby Spa Perth este primul centru spa din lume pentru copii, situat în orașul Perth din Australia. Clienții acestui salon sunt doar bebelușii până la 6 luni.

Serviciile Baby Spa Perth sunt destul de variate, de la masaj, hidroterapie până la anumite tehnici de înot, una dintre cele mai exclusive fiind cea cu „Bubby”. Aceasta presupune un accesoriu special care îi ajută pe copii să se simtă confortabil în apă și chiar să învețe să înoate.

Deși este un spa centru unic, în lume există mai multe francize ale acestuia. Ideea înființării unui astfel de salon aparține Laurei Sevenus, care deține asemenea locații și în Marea Britanie, Spania și Africa de Sud.

În Baby Spa Perth există piscine pentru bebeluși și cabinete de masaj, unde masorii profesioniști îi ajută pe cei mici să se relaxeze. Aici se relaxează nu doar bebelușii, dar și părinții lor.

Pe lângă efectul de relaxare, hidroterapia este foarte benefică și pentru dezvoltarea bebelușilor. Mișcările în apă le întăresc mușchii și oasele.

Aceste exerciții îi ajută mai repede să învețe să înoate și să facă primii pași.

Până la urmă nu este foarte ușor să fii bebeluș, așa că au și ei nevoie de relaxare.

După exercițiile dinamice în apă, copiii merg la masaj cu ulei din semințe de struguri.

În ceea ce privește siguranța copiilor, în aceste centre se acordă o atenție mare la micile detalii. Apa este purificată după o tehnologie specială cu ozon, prin care sunt distruse organismele dăunătoare.

Aceste fotografii, postate pe contul de Instagram al centrului, au adunat în timp record 12 mii de urmăritori.