Fața întunecată a zodiilor: Ce taine ascunde zodia ta?

Multe persoane consideră că destinul și caracterul unui om pot fi citite în stele. O fi adevărat sau nu, n-avem cum să știm, dar putem face un mic experiment. Hai să vedem ce spun stelele despre fiecare zodie în parte și în ce măsură portretul și taina coincid cu personalitatea ta.

Berbecul – nu cedează în fața nimănui!

Berbecii personifică pasiunea, încăpățânarea și determinarea. Oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt hotărâți și nerăbdători. Ei trăiesc după regulile lor și promovează cu înverșunare propriul sistem de valori.

Cea mai mare taină a berbecilor este că sub masca băieților tari și a fetelor independente se ascunde un mic copil, care vrea sa fie iubit, alintat și apreciat.

Taurul – un familist din cap până în picioare

Taurii sunt întruchiparea stabilității, securității, altruismului și materialismului. Oamenii născuți în zodia taur sunt calculați, stabili, calmi și loiali. Pe ei te poți baza cu adevărat. Ei sunt responsabili, se țin de cuvânt și sunt cei mai adevărați familiști.

Cea mai mare taină a taurilor este că nu au încredere în oameni. Mai bine zis, se tem că sentimentele celor pe care îi iubesc nu sunt la fel de înalte ca ale lor. Cu toate acestea, odată ce găsesc o persoană cu care vor să-și lege destinul, taurii sunt gata să le aducă chiar și luna de pe cer.

Gemenii – frivoli și visători

Gemenii simbolizează comunicarea, diversitatea și mișcarea. Toată lumea știe de faptul că gemenii adoră să vorbească mai mult decât să asculte și își pot schimba starea de spirit de zece ori pe zi. Nativii din zodia gemeni sunt curioși din fire, mereu dornici de noutate și de experiențe interesante.

Cea mai mare taină a gemenilor este că în pofida deschiderii și comunicării, nu vei putea afla niciodată ce se ascunde în sufletul lor, decât dacă ei înșiși nu își doresc acest lucru. Iar dacă și-au deschis sufletul, înseamnă că ți-au alocat un rol foarte important în ierarhia personală a lor.

Racul – mereu în căutarea atenției și compasiunii

Racii sunt romantici și emotivi. Ei sunt foarte receptivi la problemele celorlați și mereu sunt gata să le dea o mână de ajutor. Ei sunt calmi, răbdători și cei mai autentici familiști. Ei au două personalități – una sociabilă, iar alta timidă și retrasă. Dacă racul are încredere în tine, înseamnă că te apreciază foarte mult. Niciun alt semn zodiacal nu va face pentru tine ceea ce poate face un rac.

Cea mai mare taină a racilor este că sunt foarte vulnerabili și, pentru a se proteja de resentimente și manipulări, își ascund sentimentele de ochii lumii.

Leul – orgolios, vesel și sigur de sine

Leii personifică tinerețea, puterea, orgoliul și pofta de viață. Ei sunt prietenoși, răbdători și calmi. Alături de lei te vei simți întotdeauna în siguranță. Leii adoră să fie în centrul atenției și sunt săritori la nevoie. Cu toate acestea, niciodată nu vei putea controla un leu, indiferent dacă este bărbat sau femeie. Voința lor este de invidiat.

Cea mai mare taină a leilor este că ei sunt foarte sensibili, deși mereu încearcă să ascundă acest lucru. Dacă îi spui unui leu să plece, să știi că nu se va mai întoarce. Prin urmare, ai grijă cu orgoliul său. Ei vor să se simtă iubiți, apreciați și nu acceptă roluri secundare.

Fecioara – zodia care pune totul la suflet

Fecioarele sunt întruchiparea înțelepciunii, bunătății, sincerității și naturaleței. Fecioara are cea mai compactă personalitate – lipsită de excese și contradicții. Ea este perfecționistă, altruistă, prietenoasă, dar nu suportă critica. Fecioarele au nevoie de apreciere și confirmare din partea celorlalți.

Cea mai mare taină a fecioarelor este că sunt pline de îndoieli. Fecioara mereu se va gândi cum ar fi putut proceda altfel, cum ar fi putut face mai bine. Fecioarele se îngrijorează foarte mult, cu toate că înțeleg bine că nu este cazul. Zodia fecioară va pune totul la suflet, prin urmare ai grijă ce îi spui.

Balanța – visătoare și ușor de influențat

Balanța simbolizează pacea, armonia și echilibrul. Deși balanțele ar trebuie să fie calme și cumpătate, deseori se întâmplă invers. Firea lor este creativă, inocentă și independentă. Balanțele au o minte subtilă și ageră, pe care nu ezită să o scoată în evidență prin comentarii ironice. Din acest motiv, unii le consideră neserioase. Dar nu există persoane mai serioase și mai responsabile decât balanțele.

Cea mai mare taină a balanțelor este că pun la îndoială deciziile și acțiunile lor și se află mereu în căutarea versiunii perfecte. Dar sunt gata să se accepte. Ele vor alege să fie urâte pentru ceea ce sunt, în loc să fie iubite pentru ceea ce nu sunt. Ele vor să se socializeze, dar le place și singurătatea. Ele zâmbesc, chiar și atunci când poartă o mare durere în suflet.

Scorpionul – inteligent și extrem de gelos

Scorpionii personifică tensiunea, extremele și pasiunea. Toată lumea știe că cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi fie cei mai înflăcărați apărători ai tăi, fie cele mai groaznice coșmaruri. Scorpionii nu tolerează minciuna, manipularea și prostia. Și ar fi mai bine să nu-i enervezi. O fi scorpionul sentimental și inteligent, dar dacă îl scoți din sărite, nu se mai poate controla. Ei un intelect super flexibil și stăpânesc bine psihologia inversă.

Cea mai mare taină a scorpionilor este că deseori se simt singuri și neînțeleși. De altfel, ei simt totul foarte profund. Bărbații scorpioni sunt foarte sentimentali, în timp ce femeile scorpion sunt independente și pragmatice.

Săgetător – își atinge toate scopurile

Săgetătorii știu de o singură direcție – înainte. Ei sunt puternici și perseverenți. Știu să-și realizeze scopurile și să îi mobilizeze pe cei din jur. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt curioși de fire și știu cum să-și convertească curiozitatea în rezultate. Ei acceptă cu greu poziția altora și nu sunt gata să meargă la compromisuri.

Cea mai mare taină a săgetătorilor este că fug de responsabilitate în plan romantic și emoțional. Săgetătorii iubesc libertatea și gândul de a fi atașați de cineva pentru o lungă perioadă de timp îl face panicați și nervoși.

Capricorn – omul faptelor

Capricornii sunt foarte chibzuiți, calmi și obiectivi. Ei sunt oamenii faptelor, nu ai vorbelor. Oamenii obiectivelor, nu ai viselor. Oamenii dreptății, nu ai înșelăciunii. Capricornii sunt buni conducători. Ei știu să îi mobilizeze pe restul în jurul unei idei și se pricep la dat ordine. Capricornii sunt buni ascultători și oferă întotdeauna sfaturi bune. Deși sunt duri în exterior, în interior sunt romantici și moi, dar nu obișnuiesc să-și exteriorizeze sentimentele.

Cea mai mare taină a capricornilor este că se tem să arate vulnerabili. Capricornii evită în toate modurile situațiile care le pot dezvălui punctele slabe. Vor să arate puternici și ideali în ochii celorlalți, prin urmare ascund acele părți ale personalității care, așa cum cred ei, le vor compromite imaginea.

Vărsător – cu un pas înaintea vremurilor sale

Vărsătorii sunt romantici și capricioși. Pentru restul lumii ei sunt de neînțeles. Mai mult ca oricare alt semn zodiacal, vărsătorii detestă să fie controlați. Ei iubesc libertatea în toate manifestările ei. Și deși afirmă că le place să fie independenți, deseori se simt singuri.

Cea mai mare taină a vărsătorilor este că ei știu ce vor exact până în momentul când trebuie să aleagă. Când trebuie să renunțe la ceva în favoarea la altceva, vărsătorii sunt panicați, pentru că acest lucru le lezează libertatea.

Peștii – veșnic fug de responsabilitate

Peștii sunt visători, creativi, emotivi și naivi. La fel ca racii, ei sunt niște romantici incurabili, care vor să iubească și să se simtă iubiți. Totodată, peștilor nu le plac limitele și regulile. Deci, e greu să construiești o relație de lungă durată cu ei. Femeile pești au nevoie de un bărbat care să le ofere siguranță și încredere, iar bărbații pești au nevoie de o femeie visătoare, pentru a visa și a-și construi un viitor frumos împreună.

Cea mai mare taină a peștilor este că pot să inventeze povești și să înfrumusețeze evenimente pentru a provoca mila și a manipula cu ceilalți.

Citește și: Rețeta fiecărui semn zodiacal: Din ce e făcută zodia ta?