Femeile plinuțe arată mai bine în rochii decât în blugi: Iată 5 argumente convingătoare!

Dacă te uiți în jur, poți observa un lucru interesant – fetele plinuțe aleg să poarte mai des blugi decât rochii. De aici, apare și întrebarea logică – de ce? Doar, tuturor femeilor le stă atât de bine în rochii!

Dar, se pare, că nu toată lumea știe că formele generoase arată mai avantajos în rochie decât în blugi. Și iată câteva argumente!

1.Este ușor să găsești o rochie potrivită figurii

E greu de crezut, dar este adevărat – fetele plinuțe pot găsi cu ușurință o rochie care va arăta bine pe ele. Pentru asta este important să își cunoască tipul figurii!

De exemplu, fata din imagine are o figură frumoasă în formă de clepsidră, așa că în această rochie galbenă cu accent în zona taliei arată superb.

2.Rochia înseamnă feminitate

Ce altceva dacă nu rochia accentuează feminitatea unei doamne? În niciun caz nu trebuie să renunți la această piesă vestimentară, chiar dacă ai câteva kilograme în plus.

Dacă alegi o culoare interesantă și modelul potrivit, poți arăta ca o divă!

3.Rochia ascunde neajunsurile figurii

Blugii sunt un articole la modă, însă dacă ai o siluetă perfectă. Iar dacă figura ta lasă de dorit, este mai bine să optezi pentru rochii.

Chiar și femeile foarte pline arată mai bine într-o rochie decât în blugi.

De exemplu, în imaginile de mai sus poți observa că în blugi silueta nu arată foarte atractiv.

4.Rochiile sunt pe plac bărbaților

Bărbații adoră când femeile poartă rochii. Acest lucru le face să se distingă în mulțime, chiar dacă este o mulțime de femei frumoase.

O rochie elegantă, în combinație cu accesoriile potrivite și o coafură reușită – mulți nici nu vor observa că o astfel de femeie are un exces în greutate.

5.Rochia este ceva clasic

Ei bine, cel mai evident argument, rochia ține de clasic. Este ceva frumos, doar datorită faptului că, din cele mai vechi timpuri, femeile purtau anume rochii.

De obicei, oamenii au o astfel de asociere: dacă poartă rochie înseamnă că este educată în conformitate cu vechile tradiții, atunci este o femeie bună.