Espresso sau Late? Ce spune cafeaua pe care o bei despre personalitatea ta

Espresso, latte sau fără cofeină? Ce spun despre tine preferințele tale în materie de cafea.

Ramani Durvasula, profesorul de psihologie din cadrul Universității din California, a explicat ce legătură există între trăsăturile noastre de caracter și cafeaua pe care o consumăm.

Americano

Oamenii care preferă cafeaua amară, fără adaosuri, au înclinații narcisiste și sunt predispuși la un comportament antisocial.

Espresso

Cei care beau espresso, de regulă, se deosebesc prin gusturi rafinate și printr-o percepție largă a lumii. Printre iubitorii de espresso exită mulți pasionați de călătorii.

Latte

Latte sau orice altă cafea cu o cantitate mare de lapte sau frișcă este preferată de către cei care sunt deschiși pentru lucruri noi, îi ajută pe cei din jur, iubesc confortul și încearcă să-și gestioneze timpul așa cum vor.

Cappuccino

Iubitorii de cappuccino sunt foarte exigenți, au grijă de sănătatea lor mai mult decât alții și încearcă să țină totul sub control.

Cafeaua cu sirop sau cocktailurile de cafea

De regulă, cocktailurile reci cu cafea sau cele cu diverse siropuri, cum ar fi de caramelă sau cocos, le preferă cei ce adoră senzațiile tari și nu se tem să riște.

Cafeaua fără cofeină

Oamenii care beau cafea fără cofeină sunt atenți și au grijă de propria sănătate. Ei încearcă din toate puterile să-și controleze viața, iar situațiile neașteptate și riscante le provoacă frică. Adesea, cei din jur îi consideră niște egoiști.

Cafeaua solubilă

Cei care optează pentru cafeaua solubilă sau cea în pliculețe obișnuiesc să tărăgăneze lucrurile, să le amâne și, cel mai des, au o atitudine foarte lejeră față de viață.

Sursa