Dietele stranii ale vedetelor. Cum Angelina Jolie a ajuns la o greutate critică?

Nu este un secret faptul că unele vedete de la Hollywood sunt „ciudate”. În acest articol, vom arunca o privire asupra modului în care celebra actriță Angelina Jolie a ajuns la o slăbire extremă într-un anumit moment al vieții sale și de ce nu ar trebui să încercați să slăbiți așa.

Potrivit diverselor surse, stimulul pentru scăderea în greutate a fost stresul cauzat de divorțul de Brad Pitt în 2016. Ele spun că, în acel moment, Jolie mânca 600 de calorii pe zi, ceea ce este prea puțin.
Potrivit unor cifre, greutatea ei era de aproximativ 40 kg în acel moment. Pentru o comparație, greutatea ei în filmul “Lara Croft” a fost de aproximativ 65 kg. Ceea ce se poate numi  o greutate adecvată și sănătoasă pentru înălțimea ei de 170 cm. În plus, pentru acest rol, ea a dobândit mușchii. Și arăta spectaculos:
Deci, de ce a slăbit Jolie atât de mult în greutate, oare stresul ne poate afecta atât de mult greutatea? Ce a mâncat?

Stresul poate influența cu siguranță greutatea unei persoane, în primul rând prin influența asupra comportamentului alimentar. Un studiu din 2014 privind stresul și comportamentul alimentar a analizat în detaliu această problemă: Cercetările au arătat că 40% dintre persoanele stresate tind să crească dramatic aportul de calorii, în timp ce ceilalți 40%, dimpotrivă, îl scad. Iar restul de 20% dintre oameni nu își schimbă dieta sub influența stresului.
Se pare că Jolie este doar unul dintre cei 40% care scad brusc aportul de calorii sub stres. Care sunt acele 600 de kilocalorii pe care le-a mâncat Angelina? Potrivit surselor, ea a preferat făina de ovăz, carnea slabă și diverse cereale precum quinoa, hrișcă. Semințele de chia erau prezente și în dietă.
După cum puteți vedea, cu cât produsul este mai gras (conține mai multe grăsimi), cu atât conține mai multe calorii și este mai puțin necesar pentru a obține un anumit conținut caloric. Rețineți acest lucru dacă vă gândiți să slăbiți.

600 de calorii sunt prea puține calorii pentru un adult, nu este de mirare că fata s-a adus la epuizare. Astfel de diete vor da cu adevărat un efect rapid pe termen scurt, dar întrebarea principală va fi dacă te vei îngrășa după ea sau nu.
Pe termen lung, astfel de diete pot duce la anorexie și tulburări de alimentație, care sunt tratate cu ajutorul psihiatrilor.