Dacă toți designerii ar gândi așa, lumea ar deveni mai bună!

Ne-am obișnuit să facem haz pe seama designerilor moderni, care proiectează lucruri inutile, încearcă să le vândă la preț enorm și mai și vor să fie apreciați pentru asta. Dar articolul de astăzi nu e despre ei. Astă vorbim despre cei care își știu meseria și dăruiesc lumii lucruri cu adevărat utile, chiar dacă o parte din aceste lucruri arată ciudat.

1. Montează un blat cu scurgere încorporată și nu vei mai avea nevoie de organizatoare pentru veselă. Un asemenea design este practic, stilat și contemporan.

2. Iar un sertar echipat cu prize te va ajuta să eliberezi blatul de bucătărie, păstrând gadgetul preferat în apropiere.

3. Animalele adoră să petreacă timpul alături de noi, dar nu întotdeauna au unde să stea. Un design bun va rezolva această problemă.

4. Într-o casă mică fiecare centimetru contează și fiecare colț trebuie valorificat. Nu rămâne decât să îți iei o mașină bună care nu trepidează aiurea.

5. Un designer bun știe să combine componenta practică cu cea estetică.

6. Mai mult decât atât, un designer bun știe să gândească în afară cutiei și să exploreze posibilități greu de imaginat.

7. Ce crezi despre aceste aplice pentru pereți?

8. Datorită acestui design vei putea viziona televizorul atât din camera de zi, cât și din bucătărie.

9. Un organizator genial pentru cărți.

10. Iar această oglindă nu doar transformă interiorul, ci și extinde vizual spațiul din apartament.

11. Un pian vechi poate fi transformat într-o operă de artă. Acest design este fermecător și de-a dreptul spectaculos. Musafirii vor rămâne cu gura căscată, iar tu te vei transforma într-un adevărat aristocrat.

12. Designerii buni știu să abordeze într-un mod original chiar și lucrurile mărunte.

13. Iată cum poate fi rezolvată problema care a dat bătăi de cap multor generații.

14. Acest ștecher nu blochează alte prize. O idee grozavă pentru prizele cu două intrări.

15. Cea mai neobișnuită lampă pe care am văzut-o vreodată.