Cunoaște-ți karma! Anul în care te-ai născut îți va spune multe despre destin

Cu siguranță, ai auzit despre karma. Karma( în sanscrită – acțiune, rezultatul acțiunii) – doctrină despre reîncarnarea umană. În Tibet, se crede că sufletul unui om se poate reîncarna într-un corp uman de 9 ori.

Se spune că în fiecare viață omul trece prin noi încercări karmice, sub diverse aspecte: iubire, sănătate, muncă. Astfel de încercări apar indiferent de comportamentul pe care l-a avut persoana în viața precedentă.

Budiștii consideră că Mewa este caracteristica unei reîncarnări a omului. Ea arată de câte ori ai fost în viață și câte vieți ți-au mai rămas. Mewa poate fi descifrată foarte ușor. Găsește în tabelul de mai jos anul nașterii tale și află trăsăturile tale de caracter, predispoziția la anumite probleme de sănătate și comportamentul tău în relațiile amoroase.

Mewa 1

Cel mai probabil, ai un caracter pesimist și ești mereu plin de griji. În viziunea celor din jur, ești o persoană deschisă și prietenoasă, dar de fapt, în tine trăiește un copil încăpățânat. În majoritatea cazurilor, te adaptezi ușor situației, dar rareori încerci să schimbi ceva.

Pe parcursul vieții,s-ar putea să ai probleme cu alcoolul sau drogurile. Acordă o atenție sporită în ceea ce privește rinichii, vizica urinară, uterul, organele genitale – sunt zonele tale vulnerabile, așa că ai grijă.

Ești predispus la schimbări bruște de dispoziție și la depresie. Nu ești romantic, dar ai o necesitate aprigă de iubire.

Mewa 2

Ești un om prietenos, căruia îi este străină agresivitatea. Uneori ești ambițios, fără inițiativă, dar foarte meticulos. Nu ești lider, dar ești un angajat minunat, care știe să lucreze în echipă. Perioada cea mai norocoasă din viață este între 45-47 de ani.

Îți place să consumi mult dulce, de aceea, probabil, ești corpolent. Printre bolile karmice se enumeră: problemele cu spatele, pielea, intestinul și sistemul sangvin.

În relație, ești foarte atent la partener. Te conduci mai mult de sentimente, decât de gânduri. Starea materială este medie.

Fii atent la jocurile de noroc. Nu se vor termina cu bine pentru tine. Urmările pot fi chiar dramatice, de la pierderi mari de bani până la suicid sau închisoare.

Mewa 3

Nu ești nici pe departe băiatul mamei. O persoană ca tine se maturizează repede și pleacă devreme de lângă părinți în căutarea drumului său. Ești independent, mereu tânăr și optimist.

Ești foarte încăpățânat și nerăbdător, dar asta se compensează cu energia ta pozitivă. Accepți cu greu circumstanțele noi. Cea mai reușită vârstă este între 34 și 38 de ani.

Trăiești cu prezentul și ai curajul să încerci de toate, chiar și consumul de droguri. Atent, fiindcă dependența este periculoasă pentru tine. În ceea ce privește cariera profesională, ți se potrivesc profesiile: profesor, operator, scriitor, muzician.

Mewa 4

Ești o persoană pozitivă, dar te împiedică să te manifești fricile și lipsa de voință. De la natură ești sensibil și foarte bun la suflet. Vârsta ta ideală este 38 de ani.

Ești vulnerabil la infecții. Sistemul respirator și intestinul pot avea de suferit. Femeile cu o astfel de karma au deseori probleme cu organele reproductive.

Fizic arăți foarte bine, dar îți vine greu să intri într-o relație de lungă durată. Fii precaut, pentru că poți fi ușor indus în eroare. Banii și bunurile materiale nu se rețin prea mult la tine. Din punct de vedere profesional, ți se potrivesc joburi legate de organizarea evenimentelor și relații cu publicul.

Mewa 5

Ești omul extremelor: foarte bun sau foarte rău. Ești și corect și corupt, și ambițios și leneș.

Perioada cea mai grea din viață survine în jurul vârstei de 42 de ani. Ai un instinct de autoapărare foarte bine dezvoltat. Organismul tău este puternic la infecții, dar totuși ești predispus la tumori, hipertensiune, probleme cu intestinul și sângele.

Este foarte important pentru tine să fii iubit și să ai un partener, dar tinzi să domini. Norocul nu te însoțește întotdeauna, dar te descurci ușor cu orice încercare. Îți plac jocurile de noroc, de aceea riști să pierzi totul. Atunci când îți alegi poziția în carieră, optează pentru una înaltă, anume acolo te vei putea manifesta.

Mewa 6

Ai o intuiție de milioane! Ești un lider și un inovator înnăscut. Te străduiești să-ți stabilești țeluri înalte și mergi cu încredere să le atingi. Faci parte din categoria persoanelor mulțumite de sine, dar care se tem de eșecuri. Vârsta bună pentru tine este 40 de ani.

Urmărește-ți starea emoțională și nivelul de productivitate, întrucât te supraobosești. Sunt posibile căderile nervoase și migrenele. Poți avea probleme legate de plămâni, oase sau inimă.

În relații iubești să domini, dar și să fii dominat. Banii te iubesc. Câști ușor, dar la fel și cheltuiești. Poți deveni un bun comerciant, profesor, orator sau predicator.

Mewa 7

Ești optimist și nestăpânit. Ai abilități remarcabile de orator. Îți place atenția și te superi când n-o primești. Ești atent la detalii.

Viața ta se stabilizează după 40 de ani. Nu poți ajunge acolo unde îți dorești de unul singur, pentru că nu ai suficientă perseverență. Din punct de vedere medical, ai putea avea probleme legate de organele reproductive, sistemul nervos, rinichi și stomac.

În dragoste ești atrăgător și sensibil. Iubești libertatea, iar alegerea partenerului este o chestiune importantă pentru tine. Poți obține succes în calitate de jurist sau finanțist.

Mewa 8

Ești încăpățânat și încrezut. Ești greu de convins în anumite privințe, dacă ai deja formate niște păreri. Pentru că ești conservator, încerci să-ți impui viziunea și altora. Chiar dacă dintr-o parte pari calm și tăcut, în interiorul tău stă un om de fier. Poți fi asociat cu un lup, care se autoapreciază la cel mai înalt nivel.

Din punct de vedere al sănătății, ai putea avea probleme ca: ateroscleroza, ipohondria sau afecțiuni ale sistemului nervos.

În tinerețe erai cam debsolat în ceea ce privește relațiile amoroase, dar se clarifică totul imediat cum îți întemeiezi o familie. Obții succes destul de devreme, dar ești prea dependent de bani. Când vine vorba de muncă, alegi stabilitatea și siguranța.

Mewa 9

Ești o persoană foarte sensibilă și delicată. Este firesc pentru tine să plângi sau să râzi din suflet atunci când privești un film. Duci o viață minunată, dar inutilă.

În acțiunile tale te conduci de impulsuri, nu-ți place să aștepți, deseori îi critici pe alții. Ai așteptări prea mari de la cei din jur.

Nu-ți place monogamia, de aceea îți schimbi partenerii ca mănușile. De la natură ești idealist, care urăște materialismul. Cea mai reușită perioadă a vieții este vârsta medie, după care nivelul tău de viață scade.

Ești puternic, flexibil, dar poți avea probleme cu inima, ochii, nervii sau insomnia. Nu reușești pe plan material din cauza lipsei de perseverență. Poți cuceri oamenii din prima și ești destul de norocos. Te poți manifesta profesional în diplomație, actorie sau arte plastice.