Cum arată vedetele în realitate și pe Instagram: Selena Gomez

Odată cu apariția Photoshop-ului și a altor aplicații, viața multor personalități a devenit mult mai ușoară. Astăzi vom vorbi despre Selena Gomez și despre faptul că nu trebuie să avem încredere în filtrele din Instagram și în fotografii plătiți.

În fotografia frumoasă se poate observa  un bronz perfect, buze cărnoase și un aspect felin, dar în realitate se vede că aceasta este bronzată prea urât, are prea mult sclipici pe pleoape și doar buzele sunt frumoase.

Bărbia perfectă, nasul, pomeții subțiri și genele mari din fotografie transformă fața rotundă a Selenei. Și da, volumul corpului este, de asemenea, ușor corectat.

Machiaj din seria „așteptare / realitate”. Lipsa unei nuanțe strălucitoare la ochi poate fi văzută într-o fotografie cu un bliț puternic.

La această fotografie am devenit foarte supărată, deoarece aceasta este opera unuia dintre artiștii mei preferați de machiaj. Buzele sunt clar mărite în Photoshop și, de altfel, conturul feței este aproape neatins. Mi-am pus întrebarea:Oare ce sunt cu săgețile ochilor?!

Întrebare CE ESTE CU SĂGEATA partea a 2-a. Blițul nu poate corecta atât de mult machiajul, dar apropo, a doua opțiune îmi place mai mult!

Ei bine, aici totul este o variantă clasică. Photoshop la bărbie, nas, ochi și pomeți. Și dacă vă uitați atent, în a doua fotografie poți vedea cum rujul depășește cu mult conturul.

Și ultima fotografie care demonstrează că oamenii perfecți nu există, însă doar există un photoshop. Gene foarte nenaturale și buzele făcute recent.

Relaxați-vă, nimeni din viață nu arată ca o păpușă de pe raft.