Cum arată casa perfectă pentru oamenii din orașele mari. Locuința din lemn are doar 27 de metri pătrați!

Majoritatea locuitorilor din orașele mari visează la o casă de țară, confortabilă. Cu atât mai mult, dacă aceasta este amplasată într-un loc pitoresc, atunci toată lumea va dori să locuiască într-o astfel de casă de bușteni.
Compania elvețiană The Little Log House a decis să transforme în realitate o mică casă confortabilă, care să fie atrăgătoare pentru mulți și a proiectat o mică căsuță din bușteni, care măsoară doar 27 de metri pătrați.
În ciuda dimensiunilor mici, interiorul casei din lemn, este foarte bine gândit. La parter există o cameră de zi confortabilă, bucătărie și sufragerie.
În dulapurile și rafturile articulate, puteți depozita diverse ustensile și produse necesare. Pentru a economisi spațiu, frigiderul a fost așezat sub blat.
Sala de mâncare are o masă mare și scaune din lemn natural. Interiorul este decorat cu o lampă mare atârnată deasupra mesei.
O scară din lemn duce la etajul al doilea. Aici spațiul este împărțit în 2 dormitoare. Una dintre ele este mai mare decât cealaltă cameră. Are un pat dublu și canapea. Există o ieșire la balconul spațios. Al doilea dormitor este foarte mic, dar destul de confortabil.
Compania Little Log House este specializată în producția de case unice din lemn. Arhitecții pot modifica unele modele în funcție de dorințele clientului.
Fiecare casă este construită manual, apoi dezasamblată și trimisă în diferite țări din Europa, SUA și Canada. Cabanele de lemn sunt încă mai populare decât casele construite din cărămizi sau alte materiale moderne. În astfel de case din bușteni, odihna va fi pe măsură și puteți abandona complet viața agitată a orașului.