Copilul a adus acasă un cățel înghețat și speriat, iar mama nu a putut să-l alunge!

Întreaga ei viață, Yana se considera a fi o amatoare de pisici. În casa ei întotdeauna au fost prezente felinele, pe care femeia le găsea în stradă și le adăpostea. Surprinzător, dar Yana nu s-a gândit niciodată să ia un câine, dar foarte curând totul s-a schimbat!

Această poveste a început în septembrie 2017. Fiica ei în vârstă de nouă ani s-a dus la antrenament, dar s-a întors de acolo nu singură. Așa s-a întâmplat că fata a găsit în stradă un cășeluș ud și înghețat, care tremura de frig și frică. Copilului i s-a făcut milă, l-a luat în brațe și l-a adus acasă.

Yana s-a uitat la fiica ei, care strângea la piept animalul speriat și a înțeles că, de acum înainte, în casa lor va locui și un cățel.

Ea nici nu știa unde să îi amenajeze un colțișor animalului de companie, pentru că inițial nu credea în succesul acestei aventuri. În același timp, era îngrijorată pentru soarta cățelului și nu dorea ca acesta să ajungă din nou în stradă.

Acum, câinele are și un nume – Mukhtar și întreaga familie îl adoră. Yana nu a regretat niciodată că a adăpostit un cățel, pentru că acesta a devenit sursa de bucurie și energie în casă.

Râzând, stăpâna lui Mukhtar spune că el este acela care îi plimbă de trei ori pe zi, și nicidecum invers. Cine ar fi crezut că un biet cățeluș din stradă va fi atât de norocos să își găsească o familie iubitoare? Totul se datorează fetei cu inima bună care nu a trecut nepăsătoare pe alături!