Controversata prima doamnă a Franței: Iată cum arăta Brigitte Macron în tinerețe!

Președintele Franței, Emmanuel Macron este căsătorit cu profesoara sa Brigitte. Cuplul lor atrage un interes deosebit din partea jurnaliștilor, dar și a oamenilor obișnuiți. Totul se datorează faptului că soția este mai mare decât el cu 24 de ani.

Viitorul președinte s-a îndrăgostit de profesoara sa când avea doar 16 ani. Pe tânăr nu îl deranja deloc că Brigitte era aproape de aceeași vârstă cu mama lui.

Brigitte s-a născut în Amiens, în familia unui bucătar. Era o familie numeroasă.

Fetița frumoasă cu ochi albaștri semăna oarecum cu Brigitte Bardot. Unii cunoscuți îi spuneau adesea despre asta.

La doar 21 de ani, fata a devenit soția unui bancher de succes. La scurt timp, i-a născut trei copii. În ciuda celor trei nașteri, Brigitte a rămas la fel de zveltă ca în tinerețe.

Odată, renumitul couturier Karl Lagerfeld a spus că nimeni altcineva în Paris nu are astfel de picioare ca Madame Macron.

Viitorul președinte și-a cunoscut soția la colegiu. A studiat împreună cu fiica lui Brigitte. Femeia era impresionată de erudiția lui Emmanuel. Tânărul scria poezie și făcea muzică.

Brigitte era profesoară de limba franceză și latină la colegiu. De asemenea, ea a organizat un club de teatru. Emmanuel s-a înscris la acel club și i-a atras imediat atenția profesoarei simpatice, care la acea vreme avea 40 de ani. Fără să-și dea seama, Macron s-a îndrăgostit de ea.

De fapt, mai mulți băieți, ca și Emmanuel, visau la profesoara Brigitte. Le plăcea faptul că ea știa să găsească limbă comună cu orice student. În plus, ea avea un simț al umorului special și nu era deloc scumpă la vorbă.

Pentru a o vedea mai des, Emmanuel s-a înscris la ore suplimentare. Îi plăcea să vorbească cu profesoara. Aveau multe lucruri în comun.

Părinții tânărului au observat interesul fiului pentru literatură și artă dramatică. Prin urmare, au decis să-și trimită fiul la studii în Paris. Înainte de a pleca, Emmanuel i-a spus direct profesoarei că ea oricum va deveni soția lui.

În timp ce studia la Paris, Macron o suna destul de des pe Brigitte. Puteau vorbi la telefon ore în șir. Când Emmanuel a devenit major, au început să se întâlnească. Brigitte venea la Paris, inventând diverse pretexte pentru soțul ei.

Atunci când despre relația profesoarei și a elevului s-a aflat, cei doi au fost nevoiți să îndure mult negativism în adresa lor. Prietenii și rudele nu au putut înțelege situația cuplului și diferența lor de vârstă. Cât despre soț, acesta a plecat și nu și-a putut ierta soția. Nici măcar nu era de acord să îi ofere divorț. Prin urmare, timp de 10 ani, Brigitte și Emmanuel au fost împreună dar nu își puteau oficializa relația.

Oamenii care comunică cu familia Macron spun că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt. Diferența de 24 de ani este vizibilă doar în primul moment. Apoi, uiți de asta. Este un cuplu foarte armonios și plin de dragoste.