Cine arată mai bine? 18 perechi de vedete care s-au îmbrăcat la fel, dar arată complet diferit!

În anul 1961, în cadrul celui de-al doilea Festival Internațional de Film de la Moscova, Elizabeth Taylor și Gina Lollobrigida, au defilat pe covorul roșu în rochii de același model și cu tunsori similare, astfel încât arătau aproape identic. Era vorba de o întâmplare, dar vedetele s-au dovedit a fi tari de înger și au jucat totul de parcă așa a fost planificat.

În schimb, eroinele noastre de astăzi au reușit să arate diferit în aceleași ținute, demonstrând încă o dată că una și aceeași haină poate arăta complet diferit pe femei diferite. Hai să vedem împreună cine arată mai bine!

Vedete care au purtat aceleași ținute

Kate Middleton și Kim Kardashian – duelul dintre eleganța regală și extravaganța culturii pop. Și într-adevăr, pe prima femeie rochia arată decent și naiv, iar pe a doua, apetisant și provocator.

Alessandra Ambrosio și Winona Ryder – Astfel de rochii se potrivesc de minune femeilor cu silueta subțire, prim urmare, Alessandra Ambrosio arată mai bine.

Taylor Momsen și Shakira – o haină oversize cu croială liberă va arăta armonios pe orice femeie și credem că fiecare este fermecătoare în felul său, dar Taylor Momsen ar putea câștiga datorită accesoriilor alese cu inspirație.

Citește și: Așa cum nu i-ai văzut niciodată: 15 imagini cu vedetele tale preferate de pe vremea când erau copii!

Ținute de pe covorul roșu

Jennifer Hudson și Blake Lively – contrastele întotdeauna arată mai atrăgător, cu toate că prima și-a ales mai bine pantofii.

Natasha Poly și Tamara Ecclestone – ce crezi despre o asemenea ținută luxuriantă, de un verde smarald hipnotizant? Greu de decis care femeie a fost mai inspirată, fiindcă ambele arată impecabil. Scrie în comentarii părerea ta!

Frances Bean Cobain și Irina Shayk – Observi cum liniile verticale le fac să pară mai înalte? Notează-ți acest truc vestimentar și mergem mai departe.

Citește și: Tunsoarea scrută întinerește? 7 vedete care sparg acest mit

Ținute elegante vedete

Alessandra Ambrosio și Jourdan Dunn – Ambele modele nu au dat greș, deoarece culoarea acestei rochii se îmbină armonios cu orice tonalitate a pielii.

Rachel McAdams și Janelle Monet – Uite cum o cămașă albă poate transforma o ținută laconică, într-una spectaculoasă. Dar care din ele e mai bună, doar Dumnezeu știe.

Beyonce și Lupita Nyong’o – greu de comparat, deoarece Beyonce era însărcinată, dar modelul de rochie este neobișnuit.

Citește și: 8 vedete care și-au crescut părul cărunt. Unora le-a mers, pe altele le-a transformat în bunicuțe.

Ținute vedete la petreceri

Kim Kardashian și Maria Hatzistefanis – regina culturii pop arată mai bine, grație coapselor care ies în evidență și siluetei “împletite frumos”. Plus la asta, și-a ales inteligent pantofii.

Dascha Polanco și Daniela Di Giacomo – Unele rochii pur și simplu sunt create pentru femei zvelte.

Sofia Vergara și Katie B – Rochiile arată aproape identic pe silueta acestor femei, dar pot fi percepute ca două ținute complet diferite, fiindcă tonalitatea pielii diferă substanțial.

Citește și: Secrete și reguli pentru a avea o manichiură bogată

Ținute de seară vedete

Kimora Lee Simmons și Kristen Stewart – cine a dat-o în bară mai tare când a ales această rochie?

Beyonce și Jourdan Dunn – Pe cea de-a doua femeie ținuta arată mult mai stilat, laconic și elegant.

Jennifer Metcalfe și Kim Kardashian – O rochie vulgară și lipsită de gust, care arată la fel de rău, indiferent de silueta.

Citește și: Rujul roșu: 5 secrete de machiaj care îi încântă pe bărbați

Rochii purtate de vedete pe covorul roșu

Jennifer Lopez și Svetlana Khodchenkova – O ținută superbă, care arată mai spectaculos pe J.Lo decât pe frumoasa rusoaică.

Eva Longoria și Nathalie Emmanuel – Dacă modelul de mai sus se potrivește mai bine femeilor plinuțe, cel de mai jos arată mai armonios pe femei subțiri.

Ashley Graham și Olivia Wilde – Care pe care?

Ce ai face dacă la o petrecere ai întâlni o femeie îmbrăcată la fel?