Ce se întâmplă dacă combini 2 rase de câini complet diferite: 10 încrucișări care păreau imposibile, dar au avut loc!

Te-ai gândit vreodată ce se poate întâmpla dacă încrucișezi un mops cu un pudel? Dar un husky cu un chow-chow? Nu se poate așa ceva, vei spune tu. Păi bine, iată că se poate. Și rezultatul arata mai armonios decât ți-ai fi putut imagina vreodată. Pentru că din câte știi, Dumnezeu (sau mai bine zis genetica) nu joacă zaruri.

Încrucișări rase de câini

Husky + Golden Retriever. Un dans dintre gheață și foc. Ochii nordici nu au dispărut nicăieri, dar blana densă și bogată a retrieverului a avut un cuvânt de spus.

Husky + Chow Chow. Lupul siberian și leul chinezesc. Produsul a două lumi complet diferite. Unul zvelt, altul dolofan, unul blănos, altul cu blană scurtă, unul sprinten, altul lent. În aparență, despre ce încrucișare poate fi vorba? Dar iată că a avut loc.

Mops + Buldog englez. Ce se întâmplă dacă încrucișezi cei mai urâți câini din lume? Iese unu și mai urât. Glumesc, desigur. De altfel, pentru mine nu există câini mai drăgălași decât mopșii și buldogii. Toți trei sunt absolut minunați.

Husky + Pitbull. Cum să faci un pit bull terrier american să fie mai puțin agresiv? Încrucișează-l cu un câine husky. Efectul este sută la sută garantat.

Corgi + Dalmațian. Dacă amesteci un corgi galez cu un dalmațian, puiul va fi scund sau înalt? Scund, dar va avea culoarea pe care ți-o dorești.

Mops + Chihuahua. O combinație de-a dreptul cosmică. Ăsta chiar a ieșit urât. Dar până la urmă, nu iubim câinii pentru frumusețe.

Corgi + Ciobănesc german. Ce să faci dacă vrei un ciobănesc german, dar nu ai bani ca să întreții un câine mare? Îl încrucișezi cu un corgi și obții un ciobănesc în miniatură.

Shar Pei + Ciobănesc german. Fix același lucru îl poți face cu un shar pei, dacă visezi la un câine mai dolofan.

Husky + Corgi. Iată formula celui mai drăguț cățeluș din lume. Nobil, minion și inofensiv.

Mops + Pudel. Ce putea merge prost aici? Drăgălășenie adusă la absolut. Dar genetica nu joacă zaruri.

Ce părere ai despre astfel de experimente? În opinia noastră, sunt mereu binevenite, atât timp cât animalul e înconjurat de dragoste și tandrețe. Ție care cățeluș ți-a plăcut cel mai mult?

Citește și: Cel mai devotat animal: Top 10 rase de câini recomandate pentru copii!