Cât de spectaculos se poate transforma o bucătărie de 6 m.p. ? Uite și minunează-te!

Îți plac și ție bucătăriile spațioase, incorporate în livinguri mari? Cu părere de rău, nu oricine își poate permite una, mai ales dacă apartamentul se află într-o casă veche, de pe timpul comuniștilor.

O bucătărie mică nu este însă o condamnare, cu puțină creativitate poți transforma banalitatea într-un adevărat spectacol de design. Maria și Grigor sunt o tânără familie, în așteptarea unui bebeluș, care au decis să-și transforme mica lor bucătărie radical.

Așadar, care era situația inițială? Hota lipsea, iluminarea era dezastruasă, prizele erau puține și poziționate neconvenabil, frigiderul stătea în coridor, nu era spațiu pentru tehnică de bucătărie, vesela nu încăpea în dulapuri, iar ușa era veche că stătea să cadă.

Ce avem acum?

O ușă nouă și frumoasă, pereți tencuiți și vopsiți, un perete frumos amenajat pentru televizor, un blat de bucătărie, un mini bar, o masă modernă, scaune noi, jaluzele colorate și multe alte mărunțișuri bine asortate, în culori vesele, care redau energie.

Este o bucătărie ieșită din tipare, funcțională și confortabilă.

A ieșit minunat, nu-i așa?

De menționat e că alegerile au fost de costuri minime. Pentru pardosea s-a optat pentru lenoleum, cu aspect de lemn. Cu resurse puține și mult gust, tinerii au reușit să-și facă o bucătărie specială.

Dar tu ți-ai dori o astfel de bucătărie?