Câinii și pisicile pot fi prieteni: 12 imagini super drăguțe care dovedesc acest lucru

Unii oameni cred că pisicile nu sunt animale sociale. Acest lucru nu este în întregime adevărat. Desigur, pe ele le poți vedea rar interacționând. Dar au nevoie și de comunicare, ca orice ființă vie. Interesant este că, uneori, reușesc să fie prieteni cu câinii. Acest lucru este destul de ciudat, dat fiind faptul că aceste specii sunt concurente. Cu toate acestea, reușesc să găsească și un limbaj comun.
În acest articol, vă invităm să vizualizați 12 fotografii în care pisicile și câinii sunt prieteni. Un astfel de comportament al pisicilor chiar este de admirat pentru stăpâni. Vizionare plăcută !

1. Un câine și o pisică care se bucură împreună de sezonul tomnatic. Ce poate fi mai frumos de atât ?

2. Câinele îi permite pisicii să se urce pe el. Sau poate este rândul pisicii în calitate de maseur? Arată destul de drăguț!

3. Parcă se aseamănă puțin între ei

4. S-ar părea că în fața noastră nu este o fotografie, ci un tablou. Nu-i așa?

5. Se odihnesc. Să nu le distragem atenția de la asta!

6. Se pare că aceștia doi chiar se iubesc. Se îmbrățișează atât de drăguț.

7. S-au trezit și probabil vor să mănânce. Ce crezi?

8. Ce le-ar putea atrage atenția?

9. Sunt atât de mici… vreau să-i ridic în brațe și să-i mângâi!

10. Își îmbrățișează prietenul cu atâta bucurie!

11. Probabil, acesta este felul lor de a se saluta!

12. Doi îngerași !

Una dintre primele greșeli pe care le fac stăpânii animalelor de companie atunci când aduc un nou animal de companie în casă, este să le lase liber și să le permită să-și rezolve singuri neînțelegerile. Prima impresie contează! Introducerile chiar creează atmosfera când vine vorba de coexistența între specii.

Când aduci o pisică sau un câine acasă, începe cu menținerea lor în camere separate. Noul animal ar trebui să aibă câteva zile să se obișnuiască cu casa, fără să fie nevoit să-și facă griji pentru o altă specie. Ar trebui să fie lăsat să adulmece zona în care celălalt animal zace și doarme, de asemenea, în timp ce celălalt animal este plecat. Atât câinii, cât și pisicile comunică prin miros, așa că obișnuirea lor cu mirosurile celuilalt poate duce la o introducere adecvată.

Dacă alegi să aduci acasă un nou animal de companie, ia în considerare personalitatea animalului de companie care locuiește deja în casă. Un cățeluș activ se va împrieteni rapid cu un pisoi activ. O pisică mai calmă poate fi mai fericită cu un câine mai moale.

Există cu siguranță posibilitatea ca anumite personalități să se ciocnească sau să dureze ani să se obișnuiască una cu alta. Ține cont de acest lucru atunci când îți alegi al doilea animal de companie.

Dar tu ce animale de companie ai ? Cum conviețuiesc între ele ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !