Te va lăsa cu gura căscată! Buze caracatiță – un nou trend controversat, pentru femei curajoase

Esteticienii ruși au decis să iasă în evidență cu un trend neobișnuit – femeilor li se propune nu pur și simplu să-și mărească buzele sau să-și corecteze forma, dar să le dea un contur ciudat.

Am reușit să trecem de trendul cu sprâncene colorate sau împletite, de cel cu femei neepilate sau cu operații-pereche ( cupluri care își fac înfățișare asemănătoare), însă trendul cu buze caracatiță a devenit un șoc pentru internauți.

Cosmeticienii invită fetele la o procedură gratuită prin care le transformă buzele în umbrelă, caracatiță sau în buzele diavolului. Acidul hialuronic este injectat așa încât buzele să aibă 8 colțuri.

https://www.instagram.com/p/B5QgO9OKX7n/?utm_source=ig_embed

Bineînțeles, nu vreau să-mi impun părerea însă aceste buze par a fi de ordinul fantasticului, o realitate virtuală demnă de Instagram, dar nu și de viața de zi cu zi. Cred că e o adevărată desfigurare facială și nu o metodă de înfrumusețare.

https://www.instagram.com/p/B5XAOMGHFDH/?utm_source=ig_embed

Emelian Braude, este cel care a dat naștere acestui trend nebun, iar sub fotografiile lui postate pe Instagram, cosmeticienii postează zeci de mulțumiri și aprecieri.

El s-a făcut cunoscut datorită abordărilor sale originale și ciudate. Acesta organizează seminare, la care învață tinerii cosmeticieni cum să facă astfel de buze, deși nici nu are studii speciale.

https://www.instagram.com/p/B5Wz5-IH2xY/?utm_source=ig_embed

Acest trend se răspândește în prezent cu viteza luminii. O parte din cosmeticieni nu doar fac asta gratuit, ci și sunt gata să plătească clientelor, doar ca să devină populari.

Sper ca va fi o tendință de scurtă durată, iar în capcana aceasta nu vor cădea și vedetele de la Hollywood. A tât timp cât nu l-a încercat Kim Kardashian, totul este sub control.

Anonim