Bine ai venit în lumea pisicilor adormite: imagini amuzante și drăguțe cu prietenii noștri pufoși

Desigur, pisicile au cea mai ușoară slujbă din lume, trebuie să fie drăguțe și pot dormi cât vor ele. Dar uneori, prietenii noștri pufoși, după ce au mâncat și s-au jucat suficient, obosesc și adorm în locurile cele mai neașteptate. Prin aceasta, le provoacă uneori proprietarilor lor nu doar un zâmbet, ci o explozie de râs. Mai jos am pregătit câteva imagini în care pisicile dorm astfel încât au stat treze o săptămână întreagă fără somn. Vizionare plăcută !

#1

Orice proprietar de pisică și-a văzut animalele de companie luptând cu somnul de mai multe ori. Se pare că sunt interesate să arunce o privire asupra a ceea ce se întâmplă în jur, însă un vis încearcă din răsputeri să le adoarmă.

#2

În acel moment apar fotografii superbe și super amuzante cu prietenii noștri micuți. Nu putem decât să-i invidiem. Ei sunt acei care nu sunt deloc deranjați de cuvântul insomnie. A adormit și gata. Este foarte simplu.

#3

Pentru noi, cu siguranță, în unele poziții în care pisicile pot adormi, nici nu vom putea ațipi. Arta somnului au studiat-o foarte mult.

#4

Se întâmplă momente interesante când unei pisici i se face somn foarte brusc. Cu ele se poate întâmpla și o astfel de situație. Animalul intră încet în cameră, aparent vesel, și dintr-o dată, chiar în mișcare, mișcă un picior și deja doarme. De asemenea, arată foarte amuzant.

#5

Se spune că pisicile domestice dorm mult, dar parcă conform tradiției strămoșilor lor îndepărtați, ei trebuie să-și vâneze hrana. Pentru pisicile domestice însă, liniștea înseamnă conservarea energiei.

#6

Există o versiune conform căreia pisicile nu dorm întotdeauna, ci doar ațipesc. Spre exemplu, o astfel de situație se poate întâmpla în ziua liberă a stăpânilor lor.  Pur și simplu nu au niciun motiv să rămână treji dacă stăpânii se odihnesc așa că meditează și se crede că țin situația din jurul lor sub control. Nu știu, uneori pisica mea este atât de „ațipită” încât poți trage dintr-un tun, cu siguranță nu controlează nimic.

Dar tu ai animale de companie acasă ? Care este relația ta cu acestea ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !