Balsam pentru suflet: 10 coincidențe care vor bucura perfecționistul din tine!

Mai mult sau mai puțin, fiecare din noi este perfecționist. Tuturor ne place când lucrurile sunt bine puse la punct. De regulă, ordinea este rezultatul unui efort, dar uneori totul se întâmplă de la sine. Iată 10 cazuri când lucrurile au coincis perfect, gâdilând orgoliul celor mai îndârjiți perfecționiști.

Paradis pentru perfecționiști

“Mi-am luat două cutii cu alune de la Walmart și am descoperit că ele încap perfect în dulapul de bucătărie. Acum nici nu vreau să le deschid.”

“Soția mea e amatoare de ceai. Ea are o colecție cu peste 200 de soiuri și prepară ceaiul doar la o anumită temperatură. După multe căutări, am găsit un ceainic și un termometru care se completează perfect unul pe altul.”

Unii producători simt bine pulsul societății și anticipează nevoile perfecționiștilor, creând produse complementare care nu au legătură cu firma și produsul de bază, dar le completează perfect.

Gofra acoperă ideal gura paharului – un mărunțiș, dar câtă bucurie pentru suflet. Ce-i drept, mă tot întreb cum o scoți de acolo. Mă îndoiesc că va ieși totul perfect.

Aspect ideal. Dar întrebarea rămâne actuală. Ce facem mai departe? De ridicat nu o poți ridica. Nu-ți rămâne decât să o admiri sau să te apleci și să folosești un pai.

“Trei luni. 3 luni a durat până mi-am dat seama că Spike încape perfect acolo. Ce bine că a încetat să mai crească.”

Un truc numai bun pentru gospodine perfecționiste. Cu puțină răbdare și multă determinare, poți crea acest tandem din produse vândute într-un singur magazin.

“Hora colțunașilor. Trebuie să recunosc că de fiecare dată pun doar 9 colțunași în oală pentru a admira acest fenomen. Așa-i când suferi de perfecționism.”

“Arta de a prepara spaghetele frumos. Să știți că sunt mereu gata să vă dau o lecție de artă culinară.”

Și plantele plâng câteodată. Acest fenomen este numit gutație și constă în eliminare a apei din plante prin frunze, în cursul nopții. Se pare că și natura este o adeptă a perfecționismului.

Citește și: Nu se poate așa ceva: 17 poze uimitoare făcute FIX la momentul potrivit!