15 oameni care au vrut să fie în centrul atenției, dar s-au făcut de râs!

În goană după like-uri, oamenii fac multe prostii. Unii oameni sunt gata să meargă la orice pentru a fi în centrul atenției. Dar an de an devine tot mai greu să faci acest lucru, pentru că publicul a început să pedepsească prostia. Iată 15 oameni care au exagerat în tendința lor de a deveni populari și au fost taxați dur de alți utilizatori.

1. Patru mii de comentarii negative și sute de reclamații – nu știu dacă acesta era rezultatul pe care îl așteptau.

2. Bloggerii, Josh Paler Lin și Lei Sae, au decis să le facă o farsă angajaților unui supermarket din Indonezia, făcând cumpărături cu măști desenate. Însă autoritățile centrale nu au apreciat gluma. Blogerii au fost arestați, amendați și deportați. Iar postările lor au fost blocate în Indonezia sub pretextul propagandei anticovid.

3. Eroii acestui video au pregătit un cocktail în vasul de toaletă, apoi i-au servit pe trecători. Nimeni nu a apreciat ideea și după valul imens de critici, creatorii au fost nevoiți să-și șteargă paginile de Facebook.

4. Zeci de porții consumate în zadar pentru câteva poze stupide. Și sute de comentarii negative. Unii oameni se pare că doar asta și vor.

5. În goana după atenție și like-uri, acest utilizator i-a lipit capul prietenului său de vasul de toaletă. Mă stânjenește ferestrăul din spate.

6. Greu de crezut, dar există persoane care strică mâncarea din hipermarket-uri în mod deliberat. Pentru a atrage atenția, acest tânăr intra în supermarketuri și distrugea prăjiturile, salatele, produsele de patiserie. Din fericire, curând a fost taxat atât de autorități, cât și de utilizatorii de internet.

7. Această tânără a început să facă streptease la casa de marcat. Din fericire, în scurt timp conținutul obscen a fost blocat. Spre regretul utilizatorilor de sex masculin.

8. Acest individ a spart o oală cu lapte acrit și fasole chiar în vagonul unui metrou. Nici autoritățile, nici pasagerii și nici internauții nu au apreciat ideea.

9. Japonezii sunt ași la lucruri nesăbuite făcute pe internet

10. Nu-i nimic haios în a distruge proprietatea privată. Din păcate, acești creatori de conținut se răspândesc ca ciupercile după ploaie.

11. De ce să nu te întinzi peste portocale chiar în supermarket?

12. Bătaie de joc față de logică și bun simț.

13. Cum alți oameni mănâncă vafe și cum le mănânc eu… Se pare că prostia este molipsitoare.

14. Iar pe acest tânăr care a turnat lapte în propria Tesla pentru a mânca biscuiți, soarta l-a pedepsit singură. Mirosul nu va dispărea aproximativ… niciodată.

15. Acest tânăr a vrut să sară pe raft în stilul omului păianjen, dar viața l-a întors cu picioarele pe Pământ.

Citește și: Nu ne aleg întâmplător: 15 pisici care seamănă leit cu stăpânii lor!