Apariție spectaculoasă a interpretei Jennifer Lopez de ziua ei, la onorabila vârstă de 51 de ani

Frumoasa Jennifer Lopez a trecut prin multe greutăți pînă a atins faima și succesul de azi. Talentul ei, munca grea nu pot fi decât invidiate într-un mod pozitiv.. În ciuda faptului că există mulți artiști/ interpreți în vogă la ora actuală, Jay Lo este cu un pas înaintea multora. Ea lucrează la mai multe concerte concomitent interpretând cântece și dansuri la cel mai înalt nivel. În plus chipul angelic și silueta nu face pe nimeni să creadă că are 50 de ani.

Figura frumoasei cântărețe este una de invidiat pentru multe dintre femei. De asemenea unii cârcotași spun că figura ideală și proporțiile sunt doar lucrul  photoshop-ului însă nu este chiar așa. Interpreta spune că face sport zilnic și are o alimentație sănătoasă care include 5 mese pe zi.

La împlinirea a 51 de ani, Jay Lo a postat o fotografie fără machiaj, photoshop și filtre. Aceasta a fost dovada. Este un moment rar când așteptările și realitatea au coincis.

Cântăreața frecventează de 3-4 ori pe săptămână cu regularitate  sala de sport, unde se antrenează din greu. Ea de asemenea susține că nu consumă  produse de origine animală deja o lungă perioadă de timp. Are de asemenea un somn complet și liniștit, însă uneori recunoaște că micile retușuri de machiaj o ajută. să arate ca scoasă din cutie.

În ciuda faptului că Jay Lo a împlinit de curând vârsta onorabilă de 51 de ani,  artista arată ca o arată de aproximativ 20 de ani.