Adevăratul lux – este să îți trăiești viața așa cum îți place!

Luxul nu înseamnă rujuri, nici restaurante și tocuri înalte. Adevăratul lux este să trăiești așa cum îți este bine și confortabil. În papuci comozi. Cu acea culoare a arujului care îți place sau fără ruj deloc. Să mănânci ceea ce îți place, să ai prieteni adevărați, să fii într-o relație din dragoste și nu din simțul datoriei.

Să înveți să refuzi ceea ce este inutil. Ceea ce și-a pierduit valoarea. S-a uzat. Și să păstrezi ceea ce îți place. Fiica prietenei mele care are doar 5 ani, întreaga ei viață micuță merge în ospeție cu lingura ei. Ea își poate permite luxul de a mânca cu lingura care îi place. Mamei îi este jenă și de fiecare dacă încearcă să găsească scuze. Iar eu am început să iau cu mine la picnicuri propriile tacâmuri, pentru că nu-mi place să mănânc din plastic. Și nu-mi pasă ce cred alții despre asta.

O viață de lux nu este „pentru că meriți asta”. Este vorba despre faptul că acest lucru este demn de tine. Cana, dăruită de sora ta. Tricoul lui tata, în care îți este atât de bine să adormi. Prăjitura pregătită după rețeta mamei. Sărutul persoanei dragi. Cărți interesante. Filme bune. Acele melodii. Lenjerie proaspătă de pat. Apartament curat. Viața, pe care tu singură o alegi.

Viața de lux înseamnă să ai posibilitate de a alege. Să porți colanții rupți sau să îți cumperi alții noi. Să arunci prăjitura care nu ți-a ieșit și să dai comandă de sushi sau să încerci să pregătești prăjitura încă odată. Să privești filmul preferat singur sau să ieși cu prietenii la p cafenea. Să cedezi sau să lupți. Să îți cauți un job nou sau să îți revizuiești obiectivele la cel vechi.

O viață de lux înseamnă să trăiești după propriile reguli. Să mergi spre obiectivele tale. Să nu cauți scuze. Să nu fii pe placul tuturor. Să nu te scuzi pentru alegerea ta, visele tale, interesele tale.