Aceste flori atrag iubirea și fericirea! Top 10 cele mai necesare plante în casă

Crește una dintre aceste flori cu grijă și fii sigură că ea o să-ți aducă fericirea!

1. Primul loc aparține Crinului Păcii sau Spathiphyllum-ului

Este originară din pădurile Americii de Sud și se crește foarte ușor. Secretul este s-o stropești cu apă în fiecare zi, iar primăvara să-i schimbi substratul.

Cum te poate ajuta?

-Femeile nemăritate își vor găsi jumătatea;

-Cuplurile care își doresc un copil îl vor avea;

– În locuințele în care crește această floare va domni iubirea și înțelegerea.

2. Saintpaulia, Violeta de Parma sau Violeta fricană

Violetele iubesc să fie abordate cu grijă, adoră lumina și urăsc apa dură. Însă chiar dacă este capricioasă, saintapaulia este foarte populară. Violeta contribuie la pacea în familie. Alungă neînțelegerile și cheamă dragostea.

3. Hibiscus sau trandafirul japonez

Cunosc cu toții florile ei minunate. Hibiscusul are nevoie de căldură, întrucât este originar din zona tropicală, dar nu mai mult de 35 de grade. Dacă ai acasă o astfel de floare, fii gata pentru o iubire pasională.

4. Hoya sau floarea de ceară

În unele țări, anumite specii de Hoya se oferă în dar de Ziua îndrăgostiților. Dacă o vei pune în dormitor, fii sigură că vei profita de darul ei de a atrage fericirea.

5. Mirtul

Acest arbust veșnic verde are niște flori albe minunate, iar pe lângă asta, are și proprietăți terapeutice. Cuvântul mirt, în traducere din limba greacă înseamnă balsam. Se crede că mirtul face căsnicia fericită. În unele țări, această floare este darul perfect pentru miri.

6. Aichryson-ul sau copacul dragostei

Este o plantă mică, care nu crește mai mult de 30 de cm. Are niște frunze deosebite, în formă de inimioare. Copacul dragostei, evident, aduce dragoste stăpânilor.

7. Calathea sau planta-păun

Această plantă cu frunze frumos ornamentate este originară din America. Majoritatea o iubesc anume datorită frunzelor. Puțini știu însă că această floare este simbolul fericirii în casă.

8. Chlorophytum sau planta-păianjen

Este ușor de îngrijit, crește repede și înflorește frumos. Vara iubește a fi udată din abundență. În popor se spune că viața ta de familie va fi fericită și liniștită cu această floare.

9. Oxalis sau trifoiul norocos

Poate fi crescută în ghiveci sau în grădină. Are o mulțime de proprietăți vindecătoare. Totuși, dacă vrei să-ți găsești jumătatea sau să-ți păstrezi familia, crește această plantă.

10. Anthurium sau floarea-flamingo

Este o floare destul de capricioasă, dar florile ei sunt minunate. În unele culturi, această plantă este considerată simbolul fericirii bărbaților. Ea oferă bărbaților energie, succes și noroc în dragoste.