
De ce ne place atât de mult să ne uităm la filme? La urma urmei, știm perfect că aproape tot ce există este ficțiune și, chiar dacă se bazează pe evenimente reale, multe sunt încă înfrumusețate. Cinematograful ne permite să trăim acele emoții pe care în viața reală majoritatea dintre noi nu sunt disponibile.
Dar totuși, dacă te uiți în jur, poți vedea o mulțime de povești din viața reală care ar putea sta la baza filmelor. Luați, de exemplu, animalele din aceste fotografii. De parcă ar fi eroii blockbuster-urilor, comediilor, melodramelor romantice și poveștilor fantastice ?
1. Această lamă ar putea interpreta cu ușurință un personaj căruia nu-i pasă absolut de nimic
2. Iar aceasta este o scenă de luptă cu roboți care au decis să captureze umanitatea.
3. Pe fundal ar lipsi niște explozii și sunetul mașinilor de poliție care se apropie la locul unei crime
4. Acesta este un subiect surprinzător de intrigant pentru un thriller psihologic.
5. „Lasă-mă aici! Oricum nu mai am mult de trăit!”
6. Eroul perfect pentru un film de groază înfiorător.
7. Par să pună la cale ceva. Au un fel de înțelegere. Probabil că vor să cucerească lumea.
8. Acestea sunt fotografiile care ne fac să credem în bunătatea oamenilor.
9. O întâlnire a francmasonilor pe tema problemelor mondiale care necesită intervenția urgentă a grupului de suricate.
10. Deci, există un dragon care suflă foc. În altă parte trebuie să fie o prințesă frumoasă și un troll cu un măgar care vorbește.
Nu este o iluzie, studiile demonstrează influența benefică a animalelor de companie asupra sănătății. Simpla mângâiere a animalului preferat contribuie la scăderea nivelului cortizolului (hormonul stresului) și la creșterea nivelului de dopamină, serotonină și oxitocină, aceasta din urmă fiind cunoscută și ca hormonul atașamentului. Potrivit unui studiu publicat de revista Science, contactul vizual dintre câine și stăpânul său determină o creștere a nivelului de oxitocină în cazul ambilor. Conform unui sondaj realizat de Human-Animal Bond Research Institute, 74% dintre posesorii animalelor de companie au declarat că acestea le-au îmbunătățit starea mentală.
Dar tu iubești animalele ? Ai animale de companie ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !