Acest test va arăta care este atitudinea ta față de bani!

În lumea modernă totul se învârte în jurul banilor. Oamenii sunt mai atenți la bani decât la propriile principii. De aceea, vom încerca să ghicim care este atitudinea ta cu privire la bani. Acest test nu numai că va arăta cât de mult contează banii pentru tine, ci și va dezvălui o trăsătură importantă a caracterului tău. Testul este simplu și nu îți va lua mult timp. Nu trebuie decât să răspunzi la această întrebare.

Pe ce vei cheltui ultimii 50 de lei?

În condițiile în care mai sunt 4 zile până la salariu și nu ești sută la sută sigură că vei putea lua bani cu împrumut. Alege una dintre aceste 4 variante de răspuns.

1. Vei cumpăra tot ce ai nevoie pentru cina de diseară.

2. Vei cumpăra alimente de bază așa încât să-ți ajungă pentru următoarele zile.

3. Vei cumpăra o gustare sau o jucărie copilului.

4. Îi vei da banii celui care are nevoie mai mult decât tine.

Ai ales? Acum hai să vedem cum se descifrează fiecare variantă.

1. Vei cumpăra tot ce ai nevoie pentru cina de diseară. – înseamnă că ești sigură de sine, ai multă determinare, iar necazurile cotidiene nu te descurajează deloc. Pentru tine banii sunt doar un instrument și anume tu ești cea care îi controlează și nu invers.

2. Vei cumpăra alimente de bază așa încât să-ți ajungă pentru următoarele zile. – ești o persoană practică, responsabilă, care ia în serios toate problemele cotidiene și își face munca cu atitudine. Nu lași niciodată nimic la voia întâmplării, iar banii îi cheltui cu maximă responsabilitate.

3. Vei cumpăra o gustare sau o jucărie copilului. – înseamnă că ai o gândire pozitivă, proactivă, conform căreia banii vin și pleacă, și nu are rost să-ți faci griji pentru ei. Pentru tine cel mai important este ca cei dragi să se simtă bine și dacă va fi nevoie vei scoate bani și din fundul pământului.

4. Îi vei da banii celui care are nevoie mai mult decât tine. – ești un promotor al dreptății și moralității. Ai un suflet mare și este important pentru tine să-i ajuți pe cei care au și mai mult nevoie de bani decât să cheltui ultimii bani pentru nevoile tale. Banii ocupă ultimul loc în sistemul tău de valori.