9 imagini bizare și luxuriante din casa în care bogăția se întâlnește cu lipsa bunului gust!

Folclorul românesc, întotdeauna pătrunzător și ironic, ne-a învățat că nimeni nu întreabă în sat de casa frumosului, ci de casa harnicului și a înțeleptului. Aruncând o privire la casa eroului nostru de astăzi, înțelegi cât de progresistă era gândirea populară în trecut sau cât de puțin a evoluat firea umană de-a lungul ultimelor secole.

Revenind la contemporan, dar păstrând firul acestor gânduri, îți propunem să intri un pic în pielea unui agent imobiliar și să ne spui cum ai găsi tu cumpărători pentru imobilul luxuriant de mai jos, luând în considerație că acesta e foarte costisitor, dar arată ieftin și caraghios pentru că deținătorii lui sunt cei mai adevărați ambasadori ai prostului gust.

Am analizat acest interior timp de câteva minute și în continuare nu mă pot hotărî ce mă stânjenește mai mult – simbolica religioasă, poleiul auriu, verdele smarald sau cupa enormă din stânga, din care, pariez, stăpânul își bea cafeaua de dimineață.

Examinând imaginea precedentă mă tot întrebăm de ce proprietarul nu a înlocuit televizorul retro cu un model contemporan, dar cine mai are nevoie de televizor când ai un perete întreg încărcat cu portrete renascentiste?

Pe langa asta mă întrebăm cine poate fi proprietarul acestei case neobișnuite, Escobar? Becali? Patriarhul Chiril al Moscovei? Tu cum crezi?

Bine, chiuveta nu mai uimește pe nimeni, dar ce zici de ikebana poleită cu aur sau recipientul pentru săpun?

Judecând după podoaba pentru cap, situată deasupra closetului, cred că am dezlegat enigma cu privire la misteriosul proprietar.

Un dormitor în care ar fi putut să doarmă Vlad Țepeș.

Din punctul nostru de vedere, bucătăria arată foarte stilat și simpatic.

Se pare că am ajuns în colțurile îndepărtate ale casei, unde inspirația, ambițiile, sau poate, banii protagonistului nostru s-au terminat.

Tu cât ai plăti pentru acest cuibușor de nebunii?