9 cupluri celebre cărora nu le pasă de diferența de vârstă

1.Sylvester Stallone și Jennifer Flavin

Diferență de vârstă: 22 de ani.

Nunta actorului în vârstă de 51 de ani, care până atunci avea două căsătorii, și a modelului de modă în vârstă de 29 de ani, a avut loc în Capela Sixtină în 1997. Astăzi cresc trei fiice.

2.Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith

Diferența de vârstă: 10 ani

Pentru Pierce Brosnan, aceasta este a doua căsătorie. Înainte de aceasta, actorul era căsătorit cu Cassandra Harris, care era cu 5 ani mai tânără decât el. A murit de cancer. Pierce și-a întâlnit actuala soție în 1993, când el avea 40 de ani și ea avea 30 de ani.

3.Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones

Diferența de vârstă: 25 de ani.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones sărbătoresc o zi de naștere pentru doi, pentru că s-au născut pe 25 septembrie, la 25 de ani diferență. Viitorii soți s-au cunoscut în 1998, iar cuplul este căsătorit oficial din 2000.

4.Kevin Costner și Christine Baumgartner

Diferență de vârstă: 19 ani.

Înainte de căsătoria sa cu Christine Baumgartner, actorul Kevin Costner era căsătorit, din ultima căsătorie are trei copii. Și-a cunoscut actuala soție în 2000, într-o perioadă dificilă pentru el, când a a avut parte de o lungă pauză la muncă. Cuplul a jucat o nuntă fastuoasă în 2004. La acea vreme, el avea 49 de ani, iar ea avea 30 de ani.

5.Harrison Ford și Calista Flockhart

Diferență de vârstă: 22 de ani.

Harrison Ford și Calista Flockhart s-au întâlnit în 2002 la Golden Globe Awards. Apoi, la un banchet, Calista a vărsat accidental vin pe mâneca lui Harrison, dar actorul în vârstă de 60 de ani nu a ratat ocazia să-i întrebe numele și după câteva ore a invitat-o pe Calista la o întâlnire.

6.Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness

Diferență de vârstă: 13 ani.

Acest cuplu este considerat unul dintre cele mai puternice din Hollywood. Mass-media i-a „despărțit” de mai multe ori, dar sunt împreună de 21 de ani. Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au întâlnit în 1995 pe platoul de filmări, unde a jucat rolul unui psiholog la o colonie de bărbați, iar el a jucat rolul de prizonier. Atunci el avea 27 de ani, iar ea avea 40 de ani.

7.Warren Beatty și Annette Bening

Diferență de vârstă: 21 de ani.

Warren Beatty și Annette Bening s-au cunoscut în 1990 și nu s-au mai despărțit de atunci. Înainte de a se căsători cu ea, Clyde (Warren Beatty a jucat în filmul de cult „Bonnie și Clyde”) s-a întâlnit cu multe fete, iar după divorțul său de Joan Collins a avut mult timp statutul de cel mai invidiat burlac de la Hollywood.

8.Beyoncé și Jay-Z

Diferența de vârstă: 12 ani.

Potrivit unor date, Beyoncé și Jay-Z au început să se întâlnească în 2002, în timp ce lucrau la videoclipul comun ’03 Bonnie & Clyde. Atunci el avea 33 de ani, iar ea 21. Primele zvonuri despre nunta lor iminentă s-au răspândit în 2005, dar personajele principale nu au comentat aceste informații.

9.Andrei Konchalovsky și Julia Vysotskaya

Diferență de vârstă: 36 de ani.

Andrei Konchalovsky și Yulia Vysotskaya s-au întâlnit la Sochi în 1996. În acel moment, actorul în vârstă de 59 de ani avea în spate patru căsătorii nereușite, iar actrița în vârstă de 23 de ani avea o căsătorie fictivă. În 1998 s-au căsătorit.