8 ținute trăsnite pe care vedetele le purtau în anii 2000!

Am simțit nostalgie și ne-am amintit de multe momente controversate din perioada anilor 2000, precum și de cele mai izbitoare imagini ale vedetelor care arătau tendințele de pe atunci.

1. Pantaloni cu șiret

Desigur, aspectul pantalonilor cu șiret în loc de fermoarul obișnuit poate ridica o mulțime de întrebări astăzi, dar destul de recent au fost considerate o piesă vestimentară de primă clasă, deoarece J. Lo le-a purtat. Dar chiar și atunci, doar cei mai curajoși au îndrăznit să-i cumpere.

2. Vesta clasică și pantaloni skinny

Cei care au supraviețuit primului deceniu al acestui secol sunt foarte conștienți de cât de populare erau micile veste clasice în acele zile. Erau purtate cu tricouri, cămăși și chiar pe corpul gol. O altă tendință controversată la acea vreme era pantalonii strâmți. La sfârșitul anilor 2000, blugii evazați au fost înlocuiți cu pantaloni foarte strâmți. Mai mult, pantalonii erau atât de lungi, încât se adunau fâșii inestetice de țesătură în jurul gleznei, care acopereau parțial pantofii.

3. Fusta tutu

Fustele din tul pufos au devenit unul dintre hiturile principale ale acelor ani datorită personajului principal al serialului TV „Sex and the City” – Carrie Bradshaw. Tutușele erau atât de populare, încât nici femeile mature și le doreau.

4. Pantaloni cargo

Se pare că nu există nimic care să arate mai rău decât pantalonii cargo cu talie mică, nu? Dar acum 10 ani, ei nu numai că nu ridicau întrebări, dar erau considerați și super-la modă. Mai mult, cei mai îndrăzneți îi băgau în cizme strânse.

5. Curele late

Un alt accesoriu, de care s-a îndrăgostit cu adevărat de fashionistele din acea perioadă au fost centurile cu o cataramă imensă, care erau mai mult un element decorativ decât unul funcțional.

6. Botine scurte

Fiecare om stilat din anii ’00 avea botine scurte cu toc înalt. Nici Gwyneth Paltrow nu le-a putut rezista. Astfel de încălțăminte nu era doar incomodă, ci și scurta vizual picioarele.

7. Fustă mini cu pliuri

O altă tendință ciudată a vremii erau fustele mini plisate ca la școlărițe. De regulă, erau atât de scurte, încât uneori era dificil de spus dacă era vorba despre o fustă sau o centură largă. Cu toate acestea, erau purtate cu plăcere atât de vedete, cât și de fete obișnuite.

8. Colanți în culori aprinse

Colanții de diferite culori, care erau populari în anii 2000, în cele mai multe cazuri nu se potriveau cu imaginea generală și își trăiau propria viață. Dacă astăzi sună extrem de ciudat, atunci te-ar fi putut transforma în cea mai la modă fată din clasă.