20 de oameni și-au folosit umorul și creativitatea pentru a câștiga o bătălie de editare a imaginilor prin Photoshop

Photoshop a devenit o modalitate populară de a înfrumuseța fotografiile și de a crea meme-uri amuzante. Unii oameni au stăpânit abilitatile atât de bine încât participă la bătălii cu Photoshop online. Da, aceste bătălii există! Și sunt destul de distractive!

Se pare că există chiar și o comunitate Reddit cu 17,8 milioane de membri dedicate „ Luptelor Photoshop”. Comunitatea online oferă o platformă pentru persoanele cu abilități de Photoshop pentru a-și etala creativitatea. După cum descriu ei secțiunea, este „un loc în care poți să lupți folosind software-ul de manipulare a imaginilor, să joci tenis cu Photoshop, să creezi imagini noi din fotografii vechi sau chiar să câștigi aurul Reddit”. Vezi unele dintre cele mai bune lucrări ale lor în galeria de mai jos.

1. Cățelușul de la etajul 102 al clădirii Empire State Building

2. Stea de mare într-un acvariu

3.  Este un simplu ardei verde

4. Chinchilla în mintea mea

5. Machiaj chinezesc din porțelan

6. O zi cu vânt în Irlanda

7. Sculptură în Irlanda

8. Bucătar de la Casa Albă

9. Trump Peeking

10. Acest câine s-a îmbrăcat în Pennywise

11. Mireasa la ocean

12. Vultur într-un prosop

13. Acest alergător care întrerupe cererea în căsătorie

14. Această pisică mi-a adus aminte de cineva

15. Acest câine poartă pungi de plastic pentru că trebuie să meargă urgent afară la toaletă, unde plouă

16. Câinele -cosmonaut

17. Un Corgy fericit care merge pe cale ferată

18. Pisica neagră în întuneric

19. Doar o veveriță cu brațele încrucișate

20. Acest bărbat este pe cale de a răsturna orezul

Photoshop estompează granița dintre fotografie, pictură digitală și nimic altceva decât magie pură. Credem cu tărie că-i face pe alții să râdă este o superputere. Și dacă îi ajuți constant pe ceilalți să zâmbească și să chicotească într-o altă zi grea la școală sau la serviciu, faci ceva foarte bine.

Subreddit-ul „Photoshop Battles” există de la jumătatea lui ianuarie 2012. În acel deceniu, a crescut masiv. Este ușor de înțeles de ce. Oricine poate participa la bătălii, atâta timp cât respectă regulile subreddit-ului. Între timp, fotografiile de bază folosite pentru bătălii în sine sunt incredibil de cool.

frumusețea Photoshop este că, chiar dacă nu ești un profesionist și nu ai o mulțime de experiență, poți crea ceva care distrează literalmente milioane de oameni de pe tot globul. Ideea este primordială. Execuția în sine nu trebuie să fie impecabilă pentru a-i face pe oameni să râdă. Deși, desigur, prețuim foarte mult răbdarea, munca grea și atenția la detalii.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !