20 de momente amuzante și realiste de la nunți, surprinse de către fotograful Ian Weldon

Nunțile sunt ocazii haotice și frumoase, pline de membrii familiei, prieteni, râsete, dragoste și uneori dramă. În timp ce evenimentele pot fi frenetice și agitate, există atât de multe momente de-a lungul zilei care vă reamintesc de tot efortul depus pentru a face ziua un succes.

În timp ce majoritatea albumelor de nuntă sunt pline de poze frumoase, perfecte și zâmbete forțate, fotograful britanic, Ian Weldon, încearcă să surprindă momentele de nuntă cu o senzație mai autentică și mai crudă. Acesta fotografii oferă un rezultat mai realist și mai amuzant într-un mod pe care fotografiile tradiționale pur și simplu nu-l pot imita. Fotografiile lui spontane creează cu adevărat un nou standard pentru modul în care au loc filmările și pozele de nuntă, iar oamenii sunt aici pentru acest mod inedit de a prețui momentele reale care încapsulează o nuntă, ale căror amintiri, datorită obiectivului lui Weldon, vor dura toată viața.

#1

#2

#3

Am fost curioși cum fotograful stabilește un raport cu clienții săi și cu oaspeții lor pentru a-i ajuta să se simtă confortabil fiind fotografiați într-un mod nepus. Ian a explicat: „Cred că oricine mă angajează să le pozez nunta, știe ce implică abordarea mea și sunt complet de acord cu asta.”

#4

Când vine vorba de nunți, există șanse mari ca unii dintre invitați să se dovedească a fi necooperanți și să îngreuneze munca. La întrebarea despre cum Ian reușește să se descurce cu aceștia, el a răspuns.

„Încerc să nu mă ocup deloc de ei. Voi face fotografii în altă parte, dar cu toate astea, rareori se întâmplă să am vreo problemă ”.

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

Stilul lui Weldon i-a câștigat o urmărire fidelă a cuplurilor care îi caută serviciile din întreaga lume. În ciuda popularității sale în creștere, el rămâne dedicat surprinderii momentelor care contează cel mai mult pentru clienții săi. El evită formalitățile fotografiei tradiționale de nuntă în favoarea spontaneității și autenticității. Prin obiectivul său, Weldon a creat un nou standard pentru fotografia de nuntă care celebrează momentele și emoțiile reale ale zilei, surprinzând amintiri care vor dura toată viața.

Dar tu ce părere ai despre acest tip de fotografie la nuntă ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! de asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor tăi !