20 cele mai masculine priviri, de care o să te îndrăgostești

Contactul vizual este unul dintre cele mai importante contacte din viața noastră și se află pe locul doi, pentru că pe primul loc este contactul se*ual, urmare căruia te-ai născut.

Se spune că o femeie se îndrăgostește de privirea unui bărbat și numai dacă o privește în ochi o poate cuceri.

Cel mai des, bărbații care evită să mențină un contact vizual de durată au un respect de sine redus, se rușinează sau nu sunt siguri de ceea ce spun.

Femeile simt aceste lucruri și se lasă cucerite mai greu.

În acest articol, ți-am pregătit o selecție de fotografii mai puțin obișnuite. Te provocăm să analizezi câteva priviri masculine și să le dai o apreciere: cine este sincer, cine este timid, cine e cuceritor, cine este trist ș.a.m.d? Dar cel mai important, de cine te-ai îndrăgosti?

„Conducătorii își țin ochii îndreptați către orizont și nu către picioarele lor.” (Warren G. Bennis)

„Uneori nu te poți vedea pe tine însuți cu claritate până când nu te zărești prin ochii celorlalți.” (Ellen DeGeneres)

„Fața reprezintă imaginea sufletului, iar ochii îi oglindesc intențiile.” (Marcus Tullius Cicero)

„Un ochi frumos face tăcerea elocventă, un ochi binevoitor transformă contradicția într-un consimțământ, un ochi mânios deformează frumusețea. Aceste mici organe dau viața fiecărei părți a ființei noastre.” (Joseph Addison)

„Unii ochi amenință asemenea unor pistoale încărcate și fixate asupra unei ținte, alții sunt la fel de insultători precum niște fluierături sau lovituri; unii sunt inexpresivi asemeni coacăzelor, iar alții sunt tot atât de adânci precum o fântână în care te poți prăbuși.” (Ralph Waldo Emerson)

„Cei mai puternici ochelari din lume sunt ochii unui om care se privește pe sine însuși.” (Alexander Pope)