17 poze cu câini înainte și după ce au fost adoptați care îți vor atinge sufletul 

Prietenii adevărați sunt adesea comorii ale sorții. Ei nu pot fi înlocuiți. De asemenea se spune că aceste ființe nu e neapărat să fie oameni. Patrupedele, în special cățeii sânt considerați cei mai devotați prieteni ai omului ( mult mai devotați uneori chiar și decât oamenii). Aceștia au o uniune aparte cu omul, rămân fideli, chiar și în cazuri de abandon și nu își trădează nicicând stapânii, indiferent de circumstanțe.

Cu părere de rău, în zilele noastre întâlnim tot mai mulți câini vagabonzi, care hoinăresc pe străzi cerșind afecțiunea unui potențial viitor stăpân. De cele mai multe ori, acești câini sunt duși la adăposturi create special pentru ei, însă din păcate, de multe ori, ei sunt chinuiți în aceste adăposturi. Foarte puțini sunt acei câini norocoși care sânt adoptați de un stăpân grijuliu și iubitor. Din păcate aceste cazuri fericite nu reprezintă nici măcar 10% din numărul total. Cu toate astea, astfel de situații există, iar mai jos vă prezentăm câteva poze cu câinii respectivi  înainte și după ce au fost adoptați. Cu siguranță emoția din ochii lor vă va atinge sufletul.

Unii oameni aleg să adopte câini din adăposturi fiindcă le e milă de ei. Asta este un act nobil ce merită respect. Cel mai emoționant lucru este reacția și emoția din ochii patrupedelor.