16 crime zilnice pe care le fac pisicile, dezvăluite de stăpânii acestora: nu au un pic de rușine !

Pisicile sunt creaturi curioase și imprevizibile. Pe ele adesea le găsești făcând lucruri ciudate și creând ravagii în casă. Există un motiv pentru care sunt vedetele rețelelor de socializare și subiectul discuției internauților – comportamentul lor întâmplător mereu reușește să cucerească inimile a milioane de internauți.

Un internaut de pe Twitter pe nume Premee Mohamed a postat recent despre comportamentul criminal al pisicii sale, iar mulți alți proprietari de pisici au sărit pentru a se alătura subiectului. Vezi unele dintre cele mai amuzante tweet-uri din galeria de mai jos.

Un internaut a scris:

Să ai o pisică este ceva frumos. În fiecare zi mă gândesc cum am putut trăi fără ea înainte. Rata criminalității în casa mea s-a ridicat cu 40,000 %. Dar se merită. Trăiesc zilnic noi experiențe cu prietenul blănos.

1. „Privirea criminalului care-ți planifică următorul furt.”

2. Mi-a distrus toată pâinea cu aluat acru și mi-a mâncat croissant-ul pe care l-am păstrat pentru micul dejun.

3. Fără comentarii…

4. „ Acest mic netrebnic ar trebui să fie un criminal în căutare. Am pus o oglindă jos pentru câteva minute și a fost pentru prima dată când și-a văzut reflexia. Cinci minute mai târziu, oglinda era spartă iar vinovatul a plecat de la locul faptei nepedepsit. ”

5. „Este iertat pentru faptele sale rele sale deoarece pe lângă faptul că este un criminal, mai este și un bebeluș uriaș care-și iubește mama. ”

6. Acest mic netrebnic face câte 3 infracțiuni pe zi. El mușcă, strică și distruge. El își flutură coada în fața mea pentru a spune „Hey, am făcut pipi din nou pe lucrul acesta, îmbracă-te, este tipul pentru o baie.”Este o amenințare absolută și îl iubesc.

7. Dacă îmi las ușa întredeschisă, mă trezesc cu un sortiment de jucării și gunoi pe care le târăște la al doilea etaj pentru a le depozita în patul meu. Și face asta pe furiș, pentru că nu l-am, auzit niciodată.

8. „El sparge ochelarii noștri drăguți pentru propriul său divertisment. Când încercăm să-l curățăm, vrea să se joace cu sticla. Așa că trebuie să ascundem obiectele de sticlă de el, altfel se va tăia.”

9. „Ea iubește să-mi facă o privire mortală și bea apa din acvariul cu marino, știind că are apă chiar la 5 pași distanță. ”

10. „Într- o zi, motanul meu și- a ars coada mergând lejer pe aragaz și imediat după asta, mi-am dat seama că mi-a furat o brânză din farfurie. Un dezastru total. În altă zi a sărit de pe balcon de la etajul 5 și a țipat la doctorul care îl examina. A făcut să cadă pomul de Crăciun..”

11. „Micul meu demon era obsedat de coșul de gunoi din baie. L-ar dărâma și ar scoate tot gunoiul afară. L-am schimbat cu un coș de gunoi cu capac. Și acum scoate niște gunoi ca să-mi arate că este încă șefa în casă.”

12. Este un criminal și îl iubesc.

13. „ Acest pisoi are o listă completă de crime de grădină, dar preferatul meu personal este atunci când aruncă un șoarece de jucărie în vasul cu apă doar pentru a-l plesni în apă, a-l scoate înapoi și a-l lăsa undeva pe jos, pentru ca eu să calc pe el.”

14. „ Am închis ușa dormitorului aseară, așa că a decis să-și aducă jucăriile preferate de la parter și s-a jucat zgomotos toată noaptea cu acestea, chiar lângă ușa dormitorului.”

15. Avem două pisici de rasa Maine Coon. Sunt o echipă excelentă cu înclinație pentru a lăsa jucării mici și mingi de cauciuc chiar acolo unde urmează să le calci. Și apoi se uită la tine așa. “Cine, eu? Era clar că sora mea a făcut asta.”

16. Atunci când încerci să adormi, dar auzi pisica ta care distruge tot ce ai.

Dar tu ai o pisică ? Ce crime zilnice obișnuiește să facă ? Așteptăm să ne scrii în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor tăi !