15 de stereotipuri de la Hollywood despre femei, de care spectatorii își bat joc

În acest material vom prezenta cele 15 de stereotipuri despre femei, care au fost create de Hollywood. Tu ce părere ai? Ești de acord cu aceste stereotipuri? Iată ce opinii au alții.

„Urăsc când o persoană urâtă, după un machiaj de 15 minute, devine brusc principala frumusețe a filmului.”

„Pentru Dumnezeu, aduceți un adolescent cu coșuri sau cu aparate dentare sau ceva de genul dat în platoul unui film școlar. Adolescenții sunt mereu cu tenul curat și pe deplin dezvoltați. Nimeni nu arăta așa la școală! ”

„Toată lumea trăiește în apartamente uriașe și frumoase, în timp ce lucrează ca jurnaliști cu salarii reduse sau proprietari ale unor magazine mici.”

„În filmele amplasate într-un cadru post-apocaliptic, femeile au cumva cumva încă axile și picioarele rase, sprâncenele perfect pensate, piele curată și uneori încă sunt machiate! Chiar dacă au avut timp/produse cosmetice pentru a se rade/a se machia, sunt destul de sigur că nu ar trebui să le pese de toate acestea, dacă se tem pentru viața lor. ”

„Se presupune că femeile „grase” din filme nu sunt într-adevăr atât de grase! Bridget Jones, spre exemplu? Nu ma face sa râd!”

„Actrițele de 25 de ani se filmează în calitate de adolescente la liceu, în timp ce actrițele de 35 de ani sunt filmate ca mamele lor.”

„Prietene există doar pentru a vorbi despre problemele tale cu iubitul tău. Sigur, eu și prietenele mele vorbim despre băieți, dar vorbim și despre filozofie, despre ce am citit, despre ce am învățat despre noi în ultima vreme, despre antrenamentele noastre recente, despre pisicile noastre și despre Harry Potter…”

„Fetele nebunatice din filmele școlare, care se presupune că sunt urâte, sunt încă destul de frumoase”.

„Femeile din filme sunt întotdeauna „cool” pentru că „nu sunt ca alte fete”. Pe ecranul filmului, mănâncă în mod constant aripi de pui, se bucură de sport sau joacă jocuri video. Toate aceste lucruri le fac fiind machiate, purtând haine de designeri celebri.”

„Toate femeile din cinema își doresc copii, și dacă există cineva care nu vrea, până la sfârșitul filmului se ăși schimbă părerea”.

„Eroina Amandei Bynes din filmul „She’s the man” joacă fotbal fără să-și prindă părul, așa că coafura luxoasă o lovește pe actriță pe tot parcursul jocului. Cineva, dați-i acestei fete un elastic de păr!”

„Ori de câte ori femeile vomită în filme, este un semn al sarcinii”.

„Femeile, înainte de anii 1930, care își rădeau picioarele și axilele”.

„Pentru a-ți rezolva problemele – mergi la cumpărături sau fă-ți manichiura”.

„Femeile aleargă la viteză maximă pe tocuri înalte. În lumea reală, cu greu poți merge câteva ore pe jos.”