Dă-le o șansă: 13 lucruri ciudate, care ți-ar prinde bine în viața de zi cu zi!

Unele invenții sunt simple ca bună ziua, dar pe cât sunt de simple, pe atât sunt de utile. De exemplu – pasta și periuța de dinți. Iar altele dimpotrivă, sunt neclare și bizare. Dar cât timp sunt folositoare, de ce să nu le folosim? Iată 13 invenții care sunt puțin mai bizare, dar care aduc rezultatul dorit.

1. Acest instrument este bun pentru cei care se tem sau nu știu cum să toace ceapa.

2. Exact același lucru numai că pentru pătrunjel și verdețuri.

3. Iar acest suport este potrivit pentru cei cărora le plac cârnăciorii, dar nu au unde să îi păstreze.

4. Japonezii au inventat o mașină care înmoaie biscuiții în ceai.

5. Și totuși, nimic nu se compară cu acest tăietor pentru cartofi, care nu numai că îi taie, ci și te ajută să îi distribui uniform în tigaie.

6. Iar această furculiță este echipată cu motoraș pentru a înfășura pastele în jurul ei. Consumul de spaghetti nu a fost niciodată mai vesel.

7. Dacă tot am vorbit de spaghetti, acest instrument te va ajuta să determini porția corectă de paste în dependență de gabarit.

8. Cel mai important pod din istorie.

9. De azi înainte vreau ca pizza să fie livrată așa.

10. Te-ai instalat comod pe canapea ca să vizionezi un film, iar soțul ți-a preparat un ceai și nu ai unde pune cana? Nu te descuraja. De azi înainte nu va mai trebui să o ții în mână sau să te ridici de zece ori după ea.

11. Dacă te temi să rămâi fără prânz la școală sau la birou, ai nevoie de o pungă care îi va ține departe pe potențialii răufăcători.

12. Iar dacă îți place să cânți atunci când faci baie, vei avea nevoie de un burete corespunzător.

13. Iar acest hanorac are mânecile în formă de hanorace. Inovația aduce cu siguranță un plus de confort.