10 vedete care au slăbit dramatic: Iată ce diete au ținut și câte kg au pierdut!

Puține femei se pot lăuda cu absența kilogramelor în plus. În schimb, toate vor să scape de ele. Iar vedetele nu sunt o excepție. Iată 10 vedete care au slăbit atât de mult încât nici fanilor nu le vine a crede.

1. Jessica Simpson

Jessica Simpson a slăbit 45 de kilograme după nașterea celui de-al treilea copil. Cântăreața a eliminat din meniu mâncarea procesată și a ținut o dietă variată, dar moderată, bazată pe fructe de mare, leguminoase și legume. În afară de dulciuri și junk food nu a exclus aproape nimic, dar exercițiile fizice au avut și ele un cuvânt de spus.

2. Rebel Wilson

Actrița de origine australiană și-a făcut un nume datorită filmelor de comedie, unde apărea în ipostaza plinuței haioase. Însă, de ceva timp, Rebel s-a apucat de slăbit. Australianca a trecut la o dietă bogată în proteine și sport, ​​și a reușit să depășească supraalimentarea pe bază emoțională de care a suferit mult timp. În 9 luni actrița a slăbit 30 de kilograme.

3. Mariah Carey

Mariah Carey a reușit să scape de 32 de kilograme în 6 luni datorită unei diete speciale, numite Purple. Dieta este bazată numai pe produse violete. Trei zile pe săptămână cântăreața mânca numai struguri, conopidă violet, prune, sparanghel, mure, smochine, porumb violet etc. Aceste produse conțin antociani, compuși care accelerează arderea grăsimilor.

4. Adele

Adele a slăbit peste 45 de kg datorită sportului și dietei keto. Cântăreața susține că a făcut-o pentru fiul ei – care și-a dorit să-și vadă mama frumoasă, sănătoasă și activă. Însă fanii consideră că e vorba și de o aventură amoroasă la mijloc.

5. Kelly Osbourne

Kelly Osbourne a slăbit 23 de kilograme în cinci luni. Cântăreața a renunțat la fast food, carne procesată, paste făinoase, alcool și dulciuri. De asemenea, a împărțit rația zilnică în 4-5 mese egale. Și da, a făcut mult sport.

6. Christina Aguilera

Christina Aguilera a reușit să scape de 25 de kilograme datorită unei strategii bine puse la punct. În prima lună, Christina a ales dieta “1600”, adică nu mai mult de 1600 de calorii pe zi și nu mai puțin de 5 mese. Și abia apoi a trecut la diete mai complicate.

7. Renee Zellweger

Renee Zellweger e cunoscută de spectatorul de rând drept Bridget Jones. Frumoasa americană s-a împlinit cu 15 kilograme pentru rol și tot cu atâta a slăbit. Secretul e simplu – fără paste făinoase, alimente grase, alimente dulci, sare, ulei și alcool.

8. Oprah Winfrey

Doamna de fier a televiziunii mondiale trebuie să arate întotdeauna impecabil, deși recent a împlinit tocmai 68 de ani. De-a lungul carierei sale, indiferent de stil, coafură, ținută, dacă era slabă sau plinuță, Oprah a rămas mereu fermecătoare și inteligentă.

9. Beyonce

Beyonce a slăbit în nenumărate moduri și de nenumărate ori. Printre dietele ei preferate se numără dieta cu limonadă, dieta macrobiotică, dieta South Beach, dieta 5 factori, dieta vegetariană și, bineînțeles, sport.

10. Jonah Hill

Și băieții slăbesc câteodată. Jonah Hill, poate că, cel mai amuzant comedian al Hollywood-ului, a slăbit tocmai 40 de kilograme, iar ce a rămas, a transformat în mușchi. Actorul început să țină un jurnal alimentar și a trecut la o rație alimentară japoneză.

Citește și: Cum să te tunzi ca să pari mai slabă: 5 tunsori moderne pentru plinuțe!