10 Trucuri interesante pentru camera de baie! Vei dori să le pui și tu în aplicare!

Camera de baie este locul pentru relaxare, odihnă și îngrijire a corpului. Din păcate, multe dintre acestea sunt încăperi mici, în care nu rămâne loc pentru păstrarea tuturor lucrurilor necesare.

Făcând cunoștință cu aceste 10 trucuri, vei afla cum ai putea să-ți transformi interesant camera de baie într-un loc spațios și multifuncțional.

1.Păstrează lucrurile sub cadă

De regulă, mulți păstrează lucrurile pe marginile căzii, însă astfel aceasta este greu de curățat și spălat. Poți face compartimente speciale de depozitare sub cadă, pentru a ascunde acolo toate accesoriile de baie. Astfel îți vei salva cada de murdărie și vei petrece mai puțin timp pe curățenie.

2.Suportul pentru sticlele de vin – o metodă comodă de a păstra ștergarele

Oaspeții casei tale vor fi plăcut surprinși de această modalitate de a păstra ștergarele în baie. De ce nu? Arată destul de estetic, plus ocupă foarte puțin loc. Această idee va aduce ceva nou și proaspăt în design-ul camerei de baie.

3.Ghivece cașpo de diferite mărimi pentru păstrarea lucrurilor

Dacă în camera ta de baie nu există suficient loc pentru depozitarea obiectelor necesare, atunci ghivecele cașpo atârnate pe perete –  sunt varianta potrivită. Alege coșulețele ținând cont de interiorul camerei. Fixează-le pe perete, astfel încât tot de ce ai nevoie să fie la îndemână. Acestea sunt niște elemente de decor foarte interesante și convenabile.

4.Benzi magnetice pe ușile dulapurilor

Ai multe lucruri mărunte care se pierd foarte ușor? Încleie pe ușile dulapurilor din baie câteva benzi magnetice. Pe o bandă, pot fi atașate agrafele și accesoriile pentru păr, de alta poți prinde setul pentru manichiură și pedichiură. De asemenea, aici pot fi păstrate acele, foarfecele și boldurile.

5.Țevile PVC ca opțiune de stocare a lucrurilor

Țevile PVC, de asemenea, sunt o variantă excelentă de stocare a uscătorului sau chiar a periilor de dinți. Acestea pot fi decorate în orice stil și asta îți va actualiza în mod surprinzător interiorul camerei de baie. Plus la asta, este un truc care nu necesită prea mari cheltuieli.

6.Suportul pentru tort poate fi folosit și în camera de baie

Dacă dorești să aduci puțină prospețime în camera ta de baie, poți instala un suport pentru torturi, care va arăta ca un raft neobișnuit pentru stocarea diferitor obiecte.

7.A doua cornișă, montată la nivelul mâinilor va economisi mult spațiu

Se pare că o cornișă în plus montată în camera de baie te poate ajuta să-ți aranjezi ușor și convenabil lucrurile. Dacă ai un copil, această este o modalitate excelentă de a-i aranja jucăriile de baie astfel încât el singur să le poată lua la nevoie.

3.Un raft în colț făcut din materiale uzate

Rafturile de colț sunt o idee minunată pentru o cameră de baie nu prea mare. Acestea permit economisirea spațiului, fiind foarte practice și încăpătoare. Acestea pot fi confecționate din materiale uzate, din lemn, plastic sau metal.

2.Un sertar vechi pentru obiecte mici

Multe femei își fac machiajul și își aranjează părul anume în camera de baie, de aceea un astfel de sertar va fi foarte practic pentru accesoriile de înfrumusețare. Așa o „geantă cosmetică agățată” va încânta orice fashionistă și va ocupa foarte puțin spațiu.

1.Un organizator din ghivece pentru flori 

Încă o idee minunată de a confecționa de sine stătător un raft pentru lucrurile necesare în baie. Acesta se va potrivi foarte bine pentru a păstra gelurile, șampoanele, săpunurile și balsamurile. Înafară de asta, un astfel de raft va arăta ușor și elegant, fără să ocupe prea mult spațiu în încăpere.