10 pisici care și-au luat nasul la purtare: se cred stăpânii în casă

Când un animal de companie apare în apartament, nu numai bucuria vine cu el, ci și diverse griji. Ne facem griji pentru ei la fel cum ne-am face pentru copiii noștri –îi vaccinăm, îi tratăm când se îmbolnăvesc, ne asigurăm că mănâncă la timp alimente gustoase și sănătoase.

Ne iubim enorm de mult animalele de companie. Dar ele uneori se folosesc de această iubire fără nicio mustrare de conștiință. Unii devin atât de obrăznici încât parcă sunt cei mai importanți oameni din toată casa. Cel puțin, în comportamentul acestor 10 pisici se citește foarte clar o astfel de atitudine față de gospodăria lor.

1. Da, miroase a sclavie adevărată. — În genunchi, omule!

2. A alungat un câine mare și puternic din casa lui

3. „Ți-ai adus din nou munca de birou acasă ! Ce patetic ești! Nu știi deloc să-ți planifici timpul”

4. De ce ar trebui să bea apă dintr-un vas care stă pe podea? Este o nedreptate.

5. Aceasta este poziția ei preferată. Da da, folosește o persoană în loc de pernă.

6. Ca într-un basm despre o vulpe și un iepure de câmp, aici doar rolurile principale sunt o pisică și un cobai.

7. A făcut prostia și nici măcar nu încearcă să plece de la locul crimei. De parcă așa trebuia să fie.

8. Liderul dintre aceste două pisici poate fi determinat în mod inconfundabil. Și nu este cea care a ocupat prima canapeaua.

9. Se spune că dacă pui folie pe masă, pisicile nu vor mai sări pe ea. Este acest sfat stupid sau pisica este ciudată?

10. Totul din apartament este proprietatea pisicilor, iar fiecare floare este o delicatesă.

Educația de bază a pisoilor are loc în perioada dintre naștere și vârsta de 6 luni, prin rolul dominant al mamei și prin interacțiunea cu frații. Un pisoi începe prin a imita acțiunile mamei sale, apoi învață singur, prin experimentare. Prin urmare, contribuția ta la educația pisoiului tău va fi limitată, deși ai și tu responsabilități legate de socializarea pisoiului în contextul unui nou mediu. Pisoiul trebuie să înțeleagă cât mai devreme ce este permis și ce nu, înainte ca dinții și ghearele sale să se dezvolte complet.

Dar tu ai o pisică acasă ? Povestește-ne despre aventurile ei mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !