10 modele depășite de pantofi care se găsesc aproape în fiecare garderobă!

Moda este schimbătoare, dar când vine vorba de încălțăminte, este important să fii la curent cu noile tendințe. La urma urmei, acest detaliu este capabil să distrugă chiar și cea mai reușită imagine.

Cum să recunoști un model învechit de pantofi? Și cum să înlocuiești încălțămintea care era relevantă acum câțiva ani? La aceste întrebări, vei găsi răspuns în articol!

1.Tocurile subțiri și platforma

În 2020, confortul este un element foarte important în crearea imaginii, așa că nu este surprinzător faptul că pantofii care se fac vinovați de mersul instabil au fost înlocuiți cu modele cu tocul mai gros și rezistent.

2.Pantofii „stiletto”

În acest sezon, se propune să uităm de pantofii cu tocurile înalte și foarte subțiri. Aceștia au fost înlocuiți de modelul elegant și feminin „Mary Jane”, pantofii cu vârful rotunjit și curele la glezne.

3.Cizmele înalte din piele întoarsă

Aceasta este o veste bună pentru fetele care iubesc cizmele înalte: acest model de încălțăminte este din nou la modă, dar un pic diferit. În locul modelelor din piele neagră, designerii au prezentat modele cu nuanțe mai îndrăznețe, cum ar fi fuchsia, verde deschis, albastru, toate culorile curcubeului și nuanțele lor. Dar casele de modă susțin că adevărata tendință a acestui an vor fi imprimeurile animale pe cizme.

4.Sandalele cu talpa joasă

Designerii propun să începem noul deceniu la înălțime, în special pe platformă. Cu cât este mai înaltă, cu atât mai bine. Dacă dorești un model ultra-actual, cel mai bine să alegi sandalele cu talpă din rattan.

5.Sandalele

Cu câțiva ani în urmă, sandalele cu o curea centrală erau unul dintre cele mai dorite articole pentru toate fashionistele. Dar lucrurile se schimbă, iar anul acesta a venit momentul să ne amintim de modelul „gladiator”. Încălțămintea cu diverse tipuri de curele poate fi văzută pe toate podiumurile.

6.Încălțămintea cu toc

Până nu demult, toate vedetele apăreau pe covorul roșu doar în pantofi cu toc înalt. Însă, anul acesta, pantofii cu călcâiele goale au revenit în trend. Designerii ne propun să experimentăm: cu tocuri neobișnuite, cu decorațiuni abundente și culori vii.

7.Pantofii cu vârful rotund

Balerinii cu vârful rotund sunt un model învechit. În acest sezon, ar trebui să îndrăznești să porți pantofi cu vârful ascuțit, dar cea mai recentă tendință sunt pantofii cu vârful pătrat.

8.Pantofii din catifea

În loc de catifea, satinul vine la putere. Acești pantofi trebuie purtați cu atenție, încercând să-i păstrezi curați, pentru că va fi foarte dificil să îndepărtezi murdăria. Totuși, cu un astfel de accesoriu în garderoba ta, poți crea o imagine incredibil de elegantă și feminină.

9.Pantofii pufoși de vară

Mai ții minte modelele pufoase de pantofi de la Gucci? În ciuda faptului că acest model a fost prezentat destul de rar, timp de câțiva ani a reușit să intre în garderoba de zi cu zi a multor fashionsite. Cu toate acestea, epoca lor a luat sfârșit, iar ca alternativă au apărut pantofii cu decorul din pene.

10.Accesoriile

Anul acesta, pantofii au devenit un accesoriu care ar putea înlocui bijuteriile, cât și pietrele prețioase. Lanțurile, cristalele, perlele pot fi acum văzute pe picioarele modelelor și fashionistelor. Dacă îți place această tendință, atunci poți lua orice pereche de pantofi și să înlocuiești curelele cu lanțuri neobișnuite.