Fac viața mai bună: 10 invenții geniale, care trebuie folosite în toată lumea!

Unele invenții sunt simple ca bună ziua, dar pe cât sunt de simple, pe atât sunt de utile. Iată 10 idei care ne-ar face viața mai ușoară și lumea mai bună dacă ar fi folosite pe scară largă. Păcat că nu sunt promovate decât în câteva țări sau doar de către unii producători.

1. Ce părere ai despre această tastatură elastică, rezistentă la apă? De acum înainte ceaiul vărsat nu va fi un dezastru. Probabil, acesta este visul multor oameni care petrec mult timp în fața calculatorului cu gândul numai la ceai.

2. O idee simplă, plăcută din punct de vedere estetic și nespus de utilă. Această dispunere previne contaminarea încrucișată și prelungește durata de viață a tocatoarelor de bucătărie.

3. Iată un alt produs ingenios, care va fi apreciat de toți iubitorii de fursecuri. Știm că dacă sunt scufundate în lapte, ele devin mult mai gustoase. Dar nu-i plăcut când se rup.

4. Prize ancorate de picioarele patului. Interiorul se transformă instantaneu și nu mai trebuie să te ridici din pat pentru a pune telefonul la încărcat.

5. Iar dacă nu știi ce să oferi unei persoane care are de toate, cumpără-i această cană. Ea amestecă zaharul automat. Și nu mai trebuie să speli lingurița.

6. O altă invenție pentru bucătari, care organizează, optimizează și securizează munca.

7. Cel mai elegant suport pentru umbrele. Se încadrează în orice tip de interior, nu ocupă mult loc și nu lasă urme.

8. În cele din urmă, a apărut un astfel de produs. Un adevărat simbol al confortului și spiritului practic.

9. Invenția pe care o merită fiecare. Cu ajutorul acestui organizator poți folosi mai eficient spațiul, păstrând curățenia împrejur.

10. Suport pentru banda adezivă. Această invenție este foarte utilă când pregătești o mutare și trebuie să împachetezi o mulțime de lucruri.

Citește și: Cum să cureți o tigaie arsă? 5 sfaturi care o vor face ca nouă!