Veselă vintage și buchet de crenguțe: 4 soluții stilate pentru reactualizarea interiorului

Pentru a actualiza interiorul camerei, nu este necesar să se efectueze o rearanjare completă. În acest caz, este suficient să vă înarmați cu imaginație și să experimentați cu articole de interior ieftine și accesibile.

Faceți un buchet din crengi

La țară, puteți găsi ramuri obișnuite și puteți face din ele un buchet interesant. Se va potrivi perfect în orice interior. Acest decor poate fi, de asemenea, combinat cu alte decorațiuni. Crenguțele adunate într-un buchet pot fi puse într-o vază laconică.

Postere stilate

Dacă doriți să decorați un perete gol, puteți folosi postere stilate, ce pot fi cumpărate din magazine specializate. De asemenea, puteți face un poster la comandă sau îl puteți decora singur. De exemplu, folosiți schițe în acuarelă în loc de fotografii, faceți o mood board sau wish board. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de ziare sau reviste vechi, precum și de un cadru pentru decorare.

Buchete de flori proaspete sau plante în ghiveci

Buchetele de flori proaspete pot adăuga o notă familiară oricărei încăperi. Nu este nevoie să cumpărați buchete în timpul verii – puteți culege flori din grădină și le puteți pune într-o vază frumoasă în cameră.

Dacă nu sunteți pregătiți să vă reîmprospătați buchetele de flori de mai multe ori pe lună, ar fi bine să luați în considerare o altă opțiune – plantele de interior. Pentru începători, florile nepretențioase, care necesită puțină îngrijire, sunt excelente.

Veselă vintage

Ustensilele de bucătărie sovietice vechi pot ajuta la decorarea bucătăriei tale. Un set retro frumos lucrat va adăuga o notă de stil vintage decorului bucătăriei tale. Puteți pune vesela pe rafturi deschise sau într-un dulap cu uși transparente. Aceasta este o modalitate economică de a transforma spațiul și de a împrospăta interiorul.