Vei fi încântat: experții au numit 3 cele mai gingașe pisici din lume

Mulți ar dori să găsească în pisică nu numai un „co-locătar” pufos, care iubește singurătatea, ci și un tovarăș cu care să îți petreacă timpul. Nu toate pisicile iubesc îmbrățișările și atenția excesivă în direcția lor.

Dacă ai visat întotdeauna la un animal afectuos, atunci ar trebui să acorzi atenție următoarelor 3 rase:

1. Ragdoll

Aceste frumuseți pufoase adoră gingășia și afecțiunea, așa că contactează cu o persoană cu mare bucurie. Trăsătura lor distinctivă este că sunt capabili să „se înmoaie” în mâinile proprietarului, relaxându-se complet. Această rasă de pisici este creată pur și simplu pentru cei care au visat să-și petreacă timpul liber cu animalul lor de companie.

2. Sfinxul

În ciuda frumuseții aristocratice și grației sale, cu sfincșii este foarte ușor de comunicat. Ei găsesc rapid limbaj comun cu membrii familiei. Reprezentanții acestei rase sunt buni cu copii mici, câinii și chiar străinii.

3. Pisica siberiană

Aceasta este o rasă destul de veche, cu o blană frumoasă și densă. În ciuda faptului că aceste animale sunt destul de independente, ele reacționează bine la afecțiune și tandrețe. Pisicilor siberiene le place să doarmă cu membrii familiei lor.