Ușă roșie? Atrage norocul în casă cu ajutorul acestor 10 obiecte neașteptate

Indiferent, ești superstițios sau nu, îți dorești și tu mai mult noroc în viață. Și dacă ar fi asta în puterile tale, de ce să nu-ți transformi casa într-un magnet pentru energia pozitivă?

Nu e nevoie să porți cu tine talismane, este suficient să ții în casă obiecte încărcate cu energie pozitivă și să le arunci pe cele cu energie negativă.

Iată care dintre ele atrag norocul:

1. Ușa de culoare roșie

Dacă ușa ta este în partea sudică a casei, înseamnă că ești un norocos, spun specialiștii în feng shui.

O ușă roșie la intrare arată nu doar frumos, ea este un element de atracție. O vor observa vecinii, oaspeții și trecătorii. Ușa roșie era considerată ceva special în toate timpurile. Se credea că ea atrage norocul.

Potrivit credințelor feng shui, ușa roșie parcă zice „Bine ai venit în această casă”.

Americanii spun că locuința cu ușă roșie este locul care poate deveni pentru o vreme cămin pentru un bătrân istovit.

Este foarte important să asociezi culoarea ușii cu direcția în care se află aceasta. Ușa dinspre sud e bine să fie roșie sau portocalie, dinspre nord – albastră sau neagră, vest – gri sau albă, est – verde sau maro.

2. Fructele

Fructele în casă alungă bolile. Probabil, ai auzit că un măr pe zi te ține departe de medic. De asemenea, se crede că un bol cu citrice pe masă atrage bogăția și succesul. Așa că ai grijă ca în casa ta să fie mereu lămâi, mandarine și portocale, ele aduc energie pozitivă.

3. Mobila în cerc

Specialiștii feng shui sunt siguri că mobila, în special cea din camera de zi, trebuie să fie poziționată în cerc. Se procedează așa pentru ca fluxul de energie pozitivă să poate umple casa. De aceea litera „C” va fi un model foarte bun atunci când îți amenajezi odaia principală.

4. Holul ordonat

Dacă nu vrei să cumperi ceva special ca să atragi norocul în casă, pur și simplu ai grijă de holul tău – să fie mereu ordonat, fără încălțăminte aruncată sau geci prea multe puse în cui. Dezordinea în prima odaie din casă aduce neplăceri.

5. Ceaiul de romaniță

Aceasta nu este doar o băutură caldă și relaxantă, acest ceai o să-ți aducă fericire și noroc. Unii oameni cred că mușețelul atrage banii și îmbunătățește starea financiară a familiei.

Romanița simbolizează puritate, inocență, bunătate, fericire și iubire.

În mai multe țări se crede că romanița este simbolul fericirii. Dacă crezi și tu că este așa, ai grijă să ai mereu în casă ceai de mușețel sau un buchet de romanițe în vază.

6. Steaua cu 5 vârfuri

Aceasta nu este simbolul norocului sau al prosperității, însă se spune că dacă este agățată la intrare, la fel ca potcoava, poate aduce fericire și reușite.

7. Acvariul sau o ceașcă cu apă

Se spune că un lac sau un râu aproape de casă aduce stăpânilor bani și noroc. După principiile feng shui, apa simbolizează bogăție. Această resursă este necesară oamenilor care își caută norocul. Dacă nu ai apă lângă casă, e binevenit să-ți instalezi un acvariu. Apa va purifica energia negativă din jurul tău.

8. Mierea

Mierea are o putere deosebită, ea simbolizează bunăstare și avuție, datorită energiei magice pe care o posedă. Această energie se activează doar atunci când mierea este poziționată corect în casă.

Pune-o în mijlocul mesei, așa încât toți membrii familiei să guste din ea cât mai des.  Dacă mierea începe să se cristalizeze, arunc-o, o astfel de miere atrage probleme financiare și boli.

9. Monedele aurii

Monedele sunt cea mai bună vizualizare fizică a banilor, în special, cele de culoare aurie, care sunt folosite în ritualurile de atragere a fluxurilor financiare.

10. Cuiele

Nu putem considera cuiul un talisman, însă îi putem spune protector, întrucât apăra casa de neplăceri și necazuri. El ne apără de hoți și alți atacatori. Atunci când bați un cui undeva, imaginează-ți că acesta o să te apere de energia negativă.