Un cuplu a decis să adopte o pisică mai plinuță de la un adăpost de animale și să o readucă la greutatea normală

Mike Wilson și Megan Hanneman lucrează pentru o mică companie privată care fabrică scaune, rafturi și scări personalizate pentru pisici. Toate acestea sunt făcute pentru confortul pisicilor domestice răsfățate și leneșe să se deplaseze prin apartament.

Mike și Megan au două pisici pentru a „testa” toate facilitățile pe care le creează. Dar, în urmă cu aproximativ o lună au decis să adopte o altă pisică din adăpost. Când au ajuns la adăpostul local, prima pisică care le-a atras atenția a fost una de dimensiuni incredibile pe nume Bronson.

#1

Pisica era atât de grasă încât cu greu putea să meargă și aproape mereu stătea culcată. În acea zi, Mike și Megan nu au luat pe nimeni din adăpost, dar când s-au întors acasă, toate conversațiile lor au fost despre această pisică grasă.

#2

Administratorul adăpostului le-a spus că Bronson este o pisică foarte blândă și liniștită și că are doar 3 ani. A venit la adăpost după moartea stăpânului său în vârstă, care cel mai probabil a hrănit pisica cu resturi grase din farfurie.

#3

#4

A doua zi, Mike și Megan s-au întors la orfelinat și au fost hotărâți să-l adopte pe Bronson și să-l ajute să-și recapete greutatea.

Bronson s-a dovedit a fi foarte afectuos și a început imediat să toarcă când am început să-l mângâiem. Și apoi am văzut că avea degete mari în plus. Bronson avea polidactilie. Labele lui moi semănau cu niște mănuși.

#5

Cuplul l-a dus imediat pe Bronson la veterinar pentru un control. Acolo li s-a spus că este foarte important ca pisicile grase să slăbească cât mai lent posibil. Scăderea rapidă în greutate ar putea fi cauza morții pentru ele. Pentru pisică a fost stabilită o dietă specială. Acesta primește 375 de calorii pe zi, dintre care jumătate este hrană uscată și jumătate este umedă.

„Bronson i-a fermecat pe toți cei de la clinică. Pentru a se uita la uriașul nostru, toți medicii și asistentele au intrat pe rând în cameră. I-au admirat „mănușile” groase și corpul puternic.

#6

#7

În cea mai mare parte a zilei, Bronson stătea întins pe podea. Acum însă, se joacă cel puțin 20 de minute pe zi cu diverse jucării. Stăpânilor le-a venit și ideea de a-l îndepărta de perna lui preferată, pentru ca el însuși să se întoarcă la ea pe jos.

#8

Apoi le-a venit ideea să-l ducă la ultimul etaj ca să coboare scările singur. Dar când au văzut că este foarte greu pentru pisică să facă asta, au abandonat ideea cu scările pentru o etapă ulterioară în lupta cu pierderea greutății.

#9

Pentru a atrage mai multă atenție asupra problemei de pierdere în greutate a pisicii, Mike și Megan au deschis un cont de Instagram pentru Bronson . Oamenii au început să se aboneze treptat la ea. Iar  când a fost scris recent despre pisica în presă, numărul abonaților lui Bronson a depășit 50 de mii.

#10

#11

#12

#13

Bronson are acum peste 51.000 de urmăritori pe Instagram. Greutatea sa inițială a fost de 14,9 kg, iar acum, o lună mai târziu, cântărește 14,1 kg. Într-un ritm atât de lent și atent, Bronson are toate șansele să revină într-un an la silueta perfectă.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !